FacebookTwitterLinkedIn

Craiova Business Days, cel de-al doilea eveniment din seria celor patru din acest an, va fi găzduit de Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative Craiova.

Comunitatea de afaceri din Craiova va avea ocazia să se conecteze şi să dezbată cele mai de interes teme pentru succesul în business, alături de 60 de speakeri de top din ţara noastră (antreprenori în serie, manageri din companii de top, investitori, experţi şi specialişti în diverse domenii). Discuţiile vor fi prilejuite de cele 16 workshopuri, 4 conferinţe şi 4 mese rotunde din cele două zile ale evenimentului, care este susţinut de peste 100 de parteneri şi la care sunt aşteptaţi 500 de participanti.

”Am ales să organizăm la Craiova ediţia cu numărul 11, pentru că era firesc după ce am fost în celalalte regiuni economice ale ţării să ajungem şi în Oltenia,” arată Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului.

“Dorim să înţelegem cât mai bine care sunt provocările managerilor şi antreprenorilor din Oltenia, să avem o imagine globală a antreprenoriatului din România. Aşa vom putea ajuta mult mai targetat fiecare regiune cu cele necesare pentru dinamizarea şi coagularea mediului de afaceri, mai ales în perspectiva în care vrem să promovăm şi peste graniţele ţării valorile şi potenţialul fiecărei regiuni, iar pentru asta este nevoie de interacţiune, schimb de idei şi de o înţelegere profundă a mediului de business din fiecare regiune. Chiar dacă trăim cu toţii în aceeaşi ţară, exista unele diferenţe, chiar semnificative, între provocările şi stilul de business al oamenilor de afaceri din fiecare regiune,” apreciază Laszlo Pacso.

Evenimentul cu structura cea mai eficientă şi flexibilă de business networking din România le oferă participanţilor posibilitatea de a selecta, în funcţie de experienţa, poziţia şi nevoile lor, folosirea uneia sau a mai multor facilităţi de networking:

  • sesiunile de business networking de tipul open
  • sesiunile de business networking de tipul microintalniri
  • servicii de business networking de tipul matchmaking, care permit căutarea în baza de date după 4 criterii: domenii, funcţii, companii sau nume şi identificarea persoanelor de interes. In vederea identificarii de potentiali parteneri de afaceri.

Costurile tichetelor de access precum și formularul de înscriere se găsesc pe pagina dedicată craiova.businessdays.ro. Tipurile de acces de tipul BASIC şi PREMIUM sunt MULTIPASS şi permit accesul la eveniment cu acelaşi badge pentru mai multe persoane, nu în acelasi timp. Studenții beneficiază de 50% reducere pe baza carnetului de student, însă pentru ei există un număr limitat de locuri.

Printre speakerii invitaţi ai acestei ediţii se numără personalităţi din lumea afacerilor precum Marius Ghenea,  Dragos Anastasiu, Sergiu Negut, Bogdan Olteanu, Mihai Marcu, Maria Dima,  Marius Stefan,  Felix Daniliuc, ,Valentin Tuca, Voicu Oprean, Florin Campeanu,Adrian Florea, Bogdan Comanescu, Octavian Pantiş, Diana Vitan, Sorina Bradea, Mihai Stănescu, Eusebiu Burcas, Andy Szekely. Lista completă şi mai multe detalii despre speakeri, program, precum şi modalitățile de acces sunt disponibile pe site-ul evenimentului: craiova.businessdays.ro.