Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

(P) România Vacanțelor – Cazare la Pensiune

Reprezentantii celor mai importante institutii si organizatii din turism, administratorii de pensiuni, consultanti, agentii de turism si presa se intalnesc in 14 martie 2015 la Bucuresti, in cadrul Targului de Turism de la Romexpo, la conferinta „Romania Vacantelor – Cazare la Pensiune”, pentru a discuta despre perspectivele si modul de dezvoltare a pensiunilor si zonelor turistice din Romania.
header site 3

Intalnirea are in vedere dezvoltarea potentialului turistic in zonele de pensiuni prin o mai buna colaborare a acestora cu agentiile de turism, precum si dezvoltarea produselor turistice si a serviciilor asociate lor, in vederea cresterii interesului  turistilor de pe piata interna si externa. Programele de finantare a activitatii pensiunilor si zonelor turistice din fondurile europene 2014-2020, cresterea competitivitatii prin optimizarea lantului de valori in industria turismului local si imbunatatirea calitatii serviciilor turistice vor fi elemente importante incluse in agenda evenimentului.

Marius Bostan, Presedintele Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, organizatie Partenera a evenimentului a declarat: ‘’Folosirea tehnologiei informatiei si comunicatiilor ca instrument de management si promovare ar putea potenta dezvoltarea afacerilor pensiunilor din Romania, iar noile tehnologii alaturi de educatia manageriala sunt ingredientele cresterii profiturilor in turismul de pensiune. Potentialul urias al tarii noastre va fi valorificat in urmatorii ani prin cresterea ce va fi provocata atat de turistii straini cat si de cei romani. Am mare incredere in inteligenta si seriozitatea micului antreprenor roman in turism!’’

Strategii inedite de marketing si promovare pentru atragerea turistilor, precum si produse specifice pentru turismul cultural vor fi prezentate de specialisti din domeniu, alaturi de prezentarea unor proiecte de succes din domeniul turismului rural. Conferinta se constituie ca o platforma de discutii intre participanti si specialisti si are la baza nevoia unor solutii integrate prin care zonele turistice cu potential din tara noastra se pot dezvolta si pot deveni factori ai dezvoltarii economice.

Subiectele abordate in cadrul conferintei vor avea la baza studii punctuale de piata, cum sunt cele pe regiuni, care evidentiaza provocarile cu care se confrunta in acest moment pensiunile din tara noastra, dar si agentiile de turism si turistii.

La eveniment sunt invitati sa participle reprezentanti ai pensiunilor, autoritatilor publice locale si  centrale, mediului academic, asociatiilor din turism, agentiilor de turism, dar si alte persoane interesate de stabilirea unor noi parteneriate de afaceri din acest domeniu. Vor fi prezenti de asemenea, consultanti pentru accesari fonduri europene si guvernamentale, precum si furnizori de produse si servicii specifice Horeca, si bineinteles, presa.

Evenimentul este organizat de Concord Communication. Principalii parteneri sunt: Telekom Romania,  Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, portalul Cazarelapensiune.ro de informare turistica si rezervari online si Lugera Travel.

Detalii despre Inscriere si Agenda pe portalul Cazarelapensiune.ro.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii