Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

(P) Revoluția mobilității – Switch by MSI

În societatea modernă, deși libertatea nu mai este doar un ideal, o stare de spirit dorită cu însetare și urmărită până la epuizare, ba chiar din contră, este un drept fundamental cu care ne naștem, paradoxal, tindem să ne impunem constrângeri zilnice. În pleiada de libertăți și drepturi pe care omul modern le are, acesta ajunge să fie limitat chiar de ele...Cum?
MSI Premium Cars

Să ne imaginăm un caz simplu în care individul modern este liber să decidă asupra alegerii unui mijloc de transport personal de care să se bucure și să dispună în mod exclusiv și absolut. Va alege autovehiculul care va întâlni toate nevoile și preferințele acestuia. Va fi o mașină compactă pentru a fi ușor de manevrat în aglomerația urbană, dar în același timp va fi  și o mașină comodă pentru pasageri, cu portbagaj generos pentru cumpărăturile din week-end. Va dispune de un motor electric pentru a avea un consum cât mai redus în timpul deplasărilor la birou, dar în același timp va avea și un motor termic și potent pentru deplasările în vacanță. Va avea trăsături sportive, va livra performanțe înalte și va avea garda joasă pentru că dinamismul este vital pe șosea, dar în același timp va avea și trăsături boeme, va livra un confort superior și va avea garda înaltă pentru deplasările pe drumuri de munte. Individul nostru preferă culorile închise și mașinile coupe, însă partenerul de viață preferă culorile deschise și mașinile SUV. Dacă analizează mai atent este nesigur că va mai avea preferințele de mai sus și peste o anumită vreme.

Va reuși vreodată individul modern să găsească mașină care să îi satisfacă toate, dar toate nevoile și plăcerile?

Pentru problemele individului modern MSI Premium Cars a găsit soluția modernă, care să îi redea acestuia libertatea! Libertatea de a alege orice model sau culoare își dorește, libertatea de a se exprimă prin felul în care conduce, libertatea de a se bucura de lucrurile cu adevărat importante pentru el, fără a mai fi constrâns de stresul mașinii nepotrivite.

Switch este abonamentul individului modern la libertatea de a conduce către orizonturi noi, în afara tiparelor impuse și în afara tradiționalului coercitiv. Switch pune la dispoziția abonatului o gama largă de mașini de lux ale brandurilor consacrate, din care are libertatea de alege în funcție de nevoile și de dorințele lui, dar și specialiști auto gata să îl consulte și vină în întâmpinarea solicitărilor cu soluții personalizate.

Ineditul acestui tip de abonament orbitează în jurul flexibilității pe care o oferă clientului. Clientul poate opta pentru a schimba mașina aleasă inițial de 8, 12, 15 sau chiar de un număr nelimitat de ori pe parcursul abonamentului, cu alt autovehicul din aceeași clasă, dintr-o clasă inferioară sau chiar dintr-una superioară. De asemenea, pentru a nu-i știrbi dinamismul clientului modern, acesta este liber să înceapă, să întrerupă, să reia sau chiar să anuleze un abonament, din nou, în funcție de nevoile sale intr-o continuă schimbare.

Abonatul Switch se va bucura mereu de un confort complet, fie că pleacă într-o vacanță lungă sau într-o deplasare de afaceri, indiferent de sezon, va avea întotdeauna un partener de mobilitate de încredere alături. Confortul oferit atât conducătorului auto cât și pasagerilor va impresiona de fiecare dată grație flotei auto ce respectă cele mai înalte standarde de calitate, intr-o armonie deplină, îmbinând perfect confortul și performanța: mașini agile pe străzile înguste ale orașului, confortabile și sigure în cele mai dificile condiții de drum, stabile și predictibile chiar și la viteze mari.

Confortul nu mai este de mult doar un moft, ci acum este o necesitate, iar a fi mereu in pas cu cele mai noi trenduri nu mai este de mult un lux, ci acum este vital. Crezând întru totul în această viziune, orice mașină din flota MSI Premium Cars ce va ajunge la dispoziția clientului, nu va avea niciodată mai mult de un an vechime de la data fabricației. De asemenea, sugestia companiei pentru fiecare client în parte este de a schimba mașina contractată la cel mult 10.000 km parcurși, o dată pentru a asigura cele mai înalte standarde de siguranță și confort, dar și pentru a oferi fiecărui client o experiență completă și bucuria de a explora cât mai multe dintre vârfurile de lance ale producătorilor auto de lux.

Singurul lucru care rămâne în sarcina clientului este alimentarea mașinii alese cu combustibilul potrivit. Pe întreaga perioada a închirierii, costurile legate de impozitul aferent autovehiculului, RCA, rovinieta, revizii tehnice, reparaţiile maşinii, cauciucurile specifice anotimpului, schimbul acestora şi altele sunt suportate de către companie.

MSI Premium Cars este o companie românească ce oferă servicii de mobilitate de lux, cu acoperire națională. Pentru a află mai multe despre companie și despre serviciile pe care le pune la dispoziție, te invităm să vizitezi www.msipremiumcars.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii