FacebookTwitterLinkedIn

Hotel Epoque Relais & Chateaux a fost întotdeauna oază de seninătate din inima orașului, iar acum este locul perfect pentru o escapadă, pentru turiști și bucureșteni deopotrivă. Acum, mai mult ca niciodată, a face planuri de citybreak, de cină romantică sau de reuniune cu cei apropiați este o bucurie pe care fiecare și-o dorește lipsită de griji, în deplină siguranță.

Singurul hotel Relais & Chateaux din țară rămâne deschis permanent pentru oaspeții săi, oferind același șarm și confort cu care i-a obișnuit, la cele mai riguroase standarde de curățenie și siguranță, garantate de Relais & Chateaux. Totodată, restaurantul său gastronomic oferă cea mai frumoasă experiență culinară la aceleași standarde imbatabile.

Conceptul gastronomic al restaurantului L’Atelier din cadrul Epoque Relais & Chateaux este neonostalgic și propune un fine dining bazat pe simplitate și desăvârșit prin contemporaneitate. Bogdan Alexandrescu, Head Chef L’ Atelier, își invită oaspeții la o explorare a tradiției culinare balcanice: explorând felurile din meniu, oaspeții redescoperă înțelepciunea ancestrală a gustului și mâncărurilor locale.

Chef Bogdan Alexandrescu crede în întoarcerea la natură și în respectul față de moștenirea culinară și față de specificul local. În viziunea sa, gusturile care ne-au definit copilăria redevin actuale, trăind o nouă poveste prin tehnicile și expresivitatea gastronomiei moderne. Fiecare dish din L’Atelier celebrează tradițiile culinare balcanice, sezonalitatea și autenticitatea.

Pentru escapade care îmbină, în mod irezistibil, confortul și răsfățul culinar în deplină siguranță și intimidate, Epoque își invită oaspeții să se bucure de ofertele special create pentru ei în această perioada.

Delicious Experience propune o experiență unică în inima orașului, în singurul hotel Relais & Chateaux din România. Pachetul include o noapte cazare pentru două persoane într-un apartament și o cină în doi în restaurantul L’Atelier Relais & Chateaux, cu un meniu special de 3 feluri creat de Chef Alexandrescu.

Cu Romantic Staycation, oaspeții profită de intimidate într-un cocon de lux și seninătate. Pachetul include noapte de cazare într-unul din apartamentele Epoque, și răsfățul micului dejun delicios servit în pat.

A revenit timpul și pentru a sărbători, alături de cei apropiați, momentele speciale. Acum nu mai trebuie să amânăm organizarea unui Eveniment privat, Epoque propune oaspeților săi petreceri magice, întotdeauna intime și cu totul de neuitat într-un cadru exclusivist, în inima Bucureștiului. În conformitate cu recomandările autorităților, evenimentul va fi organizat astfel încât să fie respectate toate măsurile de siguranță, cum ar fi distanțarea socială, purtarea echipamentelor de protecție sau dezinfectarea frecventă a zonelor publice, pentru siguranța și confortul tuturor invitaților.