Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

(P) REBELS AND RULERS și importanța Culturii de Brand

Pe 17 și 18 octombrie 2019 va avea loc REBELS AND RULERS, cea mai complexă conferință de business și branding a Europei de Est. 

Having a strong, active brand culture is one of the most important ingredients for longevity for any organization. It doesn’t guarantee longevity, but it would be incredibly difficult to be successful in the long-term without it.” – Shade Vaughn, CMO North America @ Capgemini

 

De ce să participi?

REBELS AND RULERS este singura conferință care privește trendurile din marketing și tehnologie prin lentila strategică a brandingului. Pe scurt:

  • 2 zile de conținut aplicabil de branding și marketing, cu tema centrală „Brand Culture Inside and Out”
  • 20 de speakeri internaționali de la Philips, ING, Droga5, Capgemini, McCann Worldgroup etc.
  • 900+ participanți (antreprenori, manageri, marketeri, creativi și specialiști HR)

 

În cadrul conferinței și workshopurilor cu focus pe creativitate sau tehnologie vei afla insighturi practice pe care chiar le vei putea implementa la locul de muncă și în viața personală.

Cu ajutorul recomandărilor de tip do’s and dont’s ale speakerilor vei învăța să îți pui întrebările potrivite pentru a fi cu un pas înaintea concurenței.

Evenimentul va avea loc pe 17-18 octombrie, la Willbrook Platinum din București, cu peste 20 de speakeri internaționali din companii de renume și agentii premiate. Printre ei:

Amy Avery, Droga5 – Chief Intelligence Officer (Droga5 a fost numită Agenția Anului 2019)

Hans Brouwer, MassiveMusic – Founder & CEO (Premiați cu Aur la Transform Awards Europe pentru identitatea audio a Premier League)

Nick Bailey, Futurefactor – Creative Partner & CEO (Aflat în TOP 10 Experți Creativi în digital, cu peste 100 de premii internaționale!)

 

Unde te înscrii?

Pentru că ne dorim să ai parte de aceasă experiență alături de noi, îți oferim 25% discount la bilete. Trebuie doar sa intri pe RebelsRulers.com, să alegi biletul dorit și să folosesti codul MEDIARR25 la checkout după introducerea detaliilor. Atenție, prețurile vor crește din 15 septembrie!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii