Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

(P) REBELS AND RULERS și importanța Culturii de Brand

"Having a strong, active brand culture is one of the most important ingredients for longevity for any organization. It doesn’t guarantee longevity, but it would be incredibly difficult to be successful in the long-term without it." - Shade Vaughn, CMO North America @ Capgemini

Pe 17 și 18 octombrie 2019 va avea loc REBELS AND RULERS, cea mai complexă conferință de business și branding a Europei de Est.

 

De ce să participi?

REBELS AND RULERS este singura conferință care privește trendurile din marketing și tehnologie prin lentila strategică a brandingului. Pe scurt:

  • 2 zile de conținut aplicabil de branding și marketing, cu tema centrală „Brand Culture Inside and Out”
  • 20 de speakeri internaționali de la Philips, ING, Droga5, Capgemini, McCann Worldgroup etc.
  • 900+ participanți (antreprenori, manageri, marketeri, creativi și specialiști HR)

 

În cadrul conferinței și workshopurilor cu focus pe creativitate sau tehnologie vei afla insighturi practice pe care chiar le vei putea implementa la locul de muncă și în viața personală.

Cu ajutorul recomandarilor de tip do’s and dont’s ale speakerilor vei invata sa iti pui intrebarile potrivite pentru a fi cu un pas inaintea concurentei.

Evenimentul va avea loc pe 17-18 octombrie, la Willbrook Platinum din Bucuresti, cu peste 20 de speakeri internationali din companii de renume si agentii premiate. Printre ei:

– Amy Avery, Droga5 – Chief Intelligence Officer (Droga5 a fost numita Agentia Anului 2019)

– Hans Brouwer, MassiveMusic – Founder & CEO (Premiati cu Aur la Transform Awards Europe pentru identitatea audio a Premier League)

– Nick Bailey, Futurefactor – Creative Partner & CEO (Aflat in TOP 10 Experti Creativi in digital, cu peste 100 de premii internationale!)

 

Unde te inscrii?

Pentru ca ne dorim sa ai parte de aceasta experienta alaturi de noi, iti oferim 25% discount la bilete. Trebuie doar sa intri pe RebelsRulers.com, sa alegi biletul dorit si sa folosesti codul MEDIARR25 la checkout dupa introducerea detaliilor. Atentie, preturile vor creste din 15 septembrie!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii