Cautare
, Staff

Modă |
|

Spot: Ready, set, go!

Pe 4 septembrie 2018, Shanghai a găzduit startul colecției pentru bărbați Tommy x Lewis, în cadrul TOMMYNOW ICONS, al cincilea See Now Buy Now show al designerului american.
Hailey_Baldwin_Tommy_Hilfiger_Maggie_Jiang_Lewis_Hamilton_Winnie_Harlow-jpg_9909

Continuând seria de proiecte inspirate din pasiunea nemărginită a designerului pentru Formula 1 și de prezentări-curse desfășurate pe catwalk-uri geniale, Tommy Hilfiger lansează în mare stil o nouă colecție pe același gen, de data aceasta fiind vorba de colecția de menswear pentru toamnă-iarnă 2018, realizată în parteneriat cu cvadruplul campion mondial de Formula 1 Lewis Hamilton. Colecția este concepută pornind de la ADN-ul Tommy Hilfiger – definită prin culori puternice și o estetică de young gentleman și apoi combinată cu influențe de street style, cu tatuaje și numărul norocos 44 care îl reprezintă pe Lewis – și cuprinde vestimentație, încălțăminte, șosete și lenjerie intimă.

Într-un cadru grandios, amplasat în districtul financiar din Shanghai, pe marginea apei, show-ul TommyNow a dezvăluit în premieră colecția TommyxLewis, al cărei design are la bază influențe de street style, precum și elemente împrumutate din tatuajele lui Hamilton. Logo-ul colecției cuprinde inițialele pilotului concepute, de asemenea, prin combinarea fontului tatuajelor sale cu nuanța de bleumarin specifică brandului.

Evenimentul a fost segmentat în trei părți, în care au fost prezentate în total 112 ținute! Show-ul a debutat cu Tommy x Lewis, runway deschis de supermodelul Hailey Baldwin îmbrăcată într-o piesă inspirată din costumul piloților de Formula 1, dar reinterpretată într-o variantă sexy și a continuat pe ritmuri energice și pline de adrenalină cu capsula Tommy Icons ai cărei ambasadori sunt Hailey Baldwin și Winnie Harlow și care cuprinde tot o reinterpretare a siluetelor emblematice ale brandului, dar în note actuale, versatile și chiar ușor sofisticate. TommyNow s-a încheiat cu prezentarea colecțiilor runway pentru femei și bărbați semnate Tommy Hilfiger și cu defilarea colectivă a modelelor conduse de duoul creativ – domnul Hilfiger și Lewis Hamilton.

Acesta a fost al cincilea See Now Buy Now show realizat de brandul american, după cele patru colaborări anterioare cu supermodelul Gigi Hadid. Conceptul premiat de Fast Company și pionierat de însuși Tommy Hilfiger le permite invitaților și nu numai să achiziționeze pe loc piese din colecția care tocmai se prezintă, oferindu-le o soluție la fel de eficientă și rapidă ca o cursă de Formula 1. Evenimentul din acest an a înregistrat un reach colosal în China, unde peste 26 de milioane de consumatori s-au bucurat de această facilitate.

Lansarea colecției TommyXLewis a fost sărbătorită și printr-o petrecere VIP în data de 10 septembrie, la New York. Evenimentul a fost găzduit de Tommy Hilfiger şi Lewis Hamilton, iar printre invitați s-au numărat Nicki Minaj, Hailey Baldwin, Winnie Harlow, Gigi Hadid, Christian ‘King’ Combs, Mabel McVey, Jasmine Sanders, Terrence Jenkins, Teyana Taylor, Lucky Blue Smith, Pyper America, Martha Hunt, Shaun White, Victor Cruz, Karrueche Tran, Dinah Jane, Saweetie, Justine Skye, Yolanda Hadid, Alessandra Ambrosio.

Tommy Hilfiger are o istorie bogată în tot ceea ce înseamnă cultura pop și vedetele din lumea sportului, fiind printre primii designeri care s-au promovat prin artiști celebri, brandul debutând prin asocieri cu Aaliyah, Usher, Mark Ronson, David Bowie sau cu Beyonce. Dintre colaborările creative  recente le amintim pe cele cu Gigi Hadid, cu campionul internațional de tenis Rafael Nadal, cu duoul The Chainsmokers și cu actorul Shawn Yue. Totodată, Tommy Hilfiger are o strânsă conexiune cu cursele de Formula 1, designerul fiind un adevărat împătimit al sportului. Mai mult decât atât, Tommy a devenit recent Partenerul Oficial de Îmbrăcăminte pentru cvadruplii campioni mondiali ai Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

Colecția TommyXLewis este disponibilă în magazinele selecționate Tommy Hilfiger România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii