Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Shopping |
|

(P) QULT – o nouă destinație pentru pasionații obiectelor de design interior

Pasionații de parfumuri de cameră, lumânări decorative și obiecte premium de design interior au ocazia să facă cunostință cu produsele celor mai exclusiviste branduri internaționale din industrie într-o locație nouă, situată chiar în inima Bucureștiului.

Odată ce ai pășit în magazinul QULT, vei fi fascinat de intensitatea parfumurilor, lumânărilor și de unicitatea designului fiecărui obiect decorativ. Brandurile reunite sub acoperișul QULT împărtășesc pasiunea pentru producția manuală a produselor și standardul ridicat al calității ingredientelor din compoziție. Cu toate acestea, fiecare produs are de spus o poveste unică: aromele Baobab sunt inspirate din tărâmurile Tanzaniei, sticla parfumurilor de cameră ONNO, cu un colorit fascinant, este tăiată manual, sfeșnicele Skultuna, din alamă și marmură, sunt prelucrate după tradiția care datează încă de la 1600, lumânările parfumate Max Benjamin sunt decorate cu motive de inspirație art-deco, iar creațiile Cochine Saigon combina uleiuri esențiale din plante specifice Vietnamului.

Deoarece filosofia din spatele acestei noi afaceri pune accent pe rafinamentul și unicitatea care ar trebui să caracterizeze obiectele pe care le alegem pentru decorul ambientului, QULT le pune la dispoziție clienților o întreagă varietate de produse: lumânări parfumate, difuzoare de parfum, sfeșnice pentru lumânări și accesorii lucrate manual de maeștri artizani din întreaga lume.

 

Toate colecțiile din portofoliul QULT sunt disponibile pe www.qult.ro sau în locația din București, strada Tudor Ștefan, numărul 26.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii