FacebookTwitterLinkedIn

Atât persoanele care sunt la început de cale cât și investitorii cu experienţă caută modalități pentru a obține un profit maxim din propriile investiţii. Opțiuni binare este o modalitate de câștig simplă, sigură și rapidă. Dublarea investiției poate fi obținută în doar 60 de secunde.

Opţiuni binare sunt foarte ușor de utilizat și controlat. Operațiunea tranzacțională poate fi făcută în orice moment și de oriunde, chiar de la domiciliu. De asemenea nu este nevoie de nici o experiență anterioară necesită doar prezicerea direcţiei de mişcare a preţului activelor. Rolul dumneavoastră este de a anticipa direcția în care activele vor evolua pe piața financiară într-o perioadă determinată de timp, care o alegeți personal. Valoarea activelor poate crește sau scădea, profitul dumneavoastră va depinde de predicția care o veți face. Valoarea schimbării activului nu este importantă din moment ce profiturile potențiale nu se schimbă, chiar dacă modificarea prețului este mare sau mică. Acesta fiind de fapt marele avantaj al opţiunilor binare, sunteți în profit indiferent de rezultatul final al activului. Chiar dacă acţiunile scad, traderul unei platforme de opţiuni binare va fi recompensat, chiar dacă acționarii propriu-ziși vor pierde bani prin deprecierea activelor.

Sunt multe companii de brokeraj care permit tranzacționarea pe opțiuni binare. Și ca în orice alt domeniu, există foarte multe diferențe între aceste companii, însă toate au un numitor comun: opţiuni binare, sunt aceleaşi indiferent de compania cu care decideţi să colaborați, chiar dacă ofertele legate de acestea variază.

Atenție maximă la brokerul cu care urmează să tranzacționați. Unele companii de brokeraj de opţiuni binare, modifică intern fiecare tranzacție în așa fel încât toţi traderii pierd banii. Acest lucru se poate face prin transmiterea incorectă a datelor ce țin de cursul acţiunii în acel moment. Acest tip de înşelătorie, în schimb, nu este foarte întâlnit deoarece majoritatea companiilor de brokeraj sunt reglementate ca și instituţii financiare și automat li s-ar elimina licenţa în cazul în care ar realiza astfel de acţiuni.

O formă mult mai întâlnită este cea de retragere neautorizată a banilor de pe card. De aceea, recomandăm insistent să folosiţi un card de credit pe care aveţi o suma fixă și pe care orice retragere poate fi raportată și rezolvată de banca emitentă. Majoritatea băncilor din România permit crearea mai multor cărți de credit cu limite zilnice diferite.

Cu siguranță nu toate companiile de brokeraj care vă promit un profit maxim sunt cu adevărat de încredere, sunt destule riscuri atunci când investiți bani în tranzacții pe opțiuni binare, însă, dacă faceți alegerea corectă, nu vă veți mai face griji de acest lucru.

binatex

Binatex este o companie de brokeraj extrem de apreciată în România. Foarte multe persoane au reușit să-și mărească veniturile cu ajutorul tranzacțiilor pe opțiuni binare, contribuind astfel la realizarea propriilor vise. Suma investiției este de minimum 10 dolari, dar în cel puțin 60 de secunde aveți posibilitatea să ieșiți cu până la 85% profit din suma investită. Un alt avantaj este că încă de la începutul tranzacției vă sunt puse la dispoziție informațiile ce țin de suma cu care ieșiți în profit si acea sumă care o puteți pierde. În plus la opțiunea de 60 de secunde aveți la dispoziție 40 de secunde pentru a întrerupe tranzacția începută. Îndată ce ați anulat operațiunea vă apare informația cu suma restituită. Dacă în momentul anulării tranzacției vă aflați în plus atunci vă va fi rambursată 50% din suma investită, iar dacă vă aflați în minus vi se restituie doar 10%. Brokerul Binatex oferă informații pe tema tranzacționării binare, informații despre cea mai bună platformă de tranzacționare, strategii de tranzacționare precum și numeroase oferte, programe de loialitate pentru traderi, și asistența 24/7, desigur toate disponibile în limba română.

Următoarea etapă după alegerea brokerului este înregistrarea. După înregistrare aveți posibilitatea de a deschide un cont real de tranzacționare sau un cont demo. Dacă optați pentru utilizarea unui cont demo trebuie să cunoașteți că acest lucru este identic cu platforma de tranzacționare reală, care poate fi utilizat după testarea caracteristicilor contului demo. Singura deosebire caracteristică contului demo este că îi lipsește elementul mental al pericolului de pierdere a investiţiei. De fapt, cu contul demo investiți în opțiuni binare cu bani virtuali, astfel încât nu simțiți nici un efect negativ în caz că pierdeţi dar nici o fericire uriașă în cazul unui câștig. Această opţiune de obicei, este oferită pentru o perioadă limitată de timp, suficient pentru a practica strategii binare, pentru a experimenta analiza tehnică, să consultați diagrame și de ce nu chiar calendarul economic furnizat doar de unii brokeri. În cele din urmă contul demo oferă posibilitatea de a experimenta și a vă familiariza cu platforma de tranzacționare.

ll

Tranzacționați în câțiva pași simpli:

1. Selectați activele pe care doriți să le tranzacționați (Platformele de tranzacționare au active precum valute, indici financiari, mărfuri și acțiuni.)

2. Faceţi o predicţie a preţurilor (Dacă anticipați că valoarea activelor va crește, selectați butonul ”SUS” însă dacă anticipați că valoarea activelor va scădea, selectați butonul ”JOS”. )

3. Indicați suma care doriți să o investiți și selectați timpul ( Decideți ce sumă doriți să investiți și timpul în care opțiunea este valabilă.)

4. Colectați câștigurile (Colectați venituri în urma tranzacționărilor reușite.)

Convingeți-vă personal accesând  binatex.com