Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Profesioniștii și oamenii de afaceri au acum la dispoziție noul ASUS P2451 – frumos și puternic, special conceput pentru productivitate maximă.

Oferindu-ți un nivel ridicat de productivitate pe durata întregii zile de lucru, ASUS P2451 este un pachet complet dedicat sectorului comercial. Acest laptop foarte ușor combină robustețea la standarde militare, cu un nivel ridicat de securitate de nivel corporatist și dispune de noul buton indicator SensePoint.  
 aboneaza-te
Office desk table with note pad, pen, pencil on black background, top view with copy space

ASUS P2451 a fost special conceput pentru a răspunde cerințelor curente din sectorul comercial. Cele mai recente procesoare Intel® Core™ i7 îți oferă performanțele ridicate și viteza de care ai nevoie, în timp ce soluțiile de stocare duale garantează un spațiu mai mare de stocare, dar și viteze de acces foarte ridicate. ASUS P2451 este, de asemenea, pregătit pentru îmbunătățiri viitoare, datorită design-ului special ce facilitează înlocuirea componentelor interne.

Dimensiunile reduse și greutatea scăzută a modelului ASUS P2451 îți permite să-l strecori cu ușurință într-o servietă sau rucsac, pentru a putea lucra oriunde te-ai afla. Carcasa solidă încorporeaza funcții speciale ce oferă rigiditate structurală suplimentară. Designul unic al balamalei permite deschiderea completă la 180°, astfel încât laptopul poate fi plasat într-o poziție perfect plată, ideală pentru partajarea conținutului de pe ecran.

Atunci când nu te afli la birou, conectivitatea sistemului tău reprezintă un element vital pentru productivitate. ASUS P2451 oferă un set extins de opțiuni de conectivitate pentru transferuri de date rapide și ușoare, precum și un nivel superior de versatilitate în conectarea perifericelor.

ASUS P2451 încorporeaza elemente de design arhitectonice, cu un finisaj elegant și colțuri precis conturate, oferindu-i un aspect profesionist. Proiectat pentru a oferi un nivel superior de confort, laptopul dispune de o tastatură iluminată și taste cu cursă lungă pentru o experiență de utilizare mult îmbunătățită, similară celei oferite de tastaturile sistemelor desktop.

ASUS P2451 include funcții de securitate avansate, de nivel corporatist, proiectate pentru a asigura siguranța datelor tale. Un conector de securitate Kensington protejează sistemul împotriva furtului, în timp ce scutul de confidențialitate pentru webcam, senzorul pentru amprentă si cip-ul TPM 2.0 asigură integritate și siguranță datelor conținute de sistem.

Pachetul de Servicii ASUS oferă o gamă largă de soluții dincolo de cele oferite de garanția standard pentru a răspunde cerințelor departmentelor IT, ce joacă un rol vital în funcționarea organizațiilor comerciale. Aceasta acoperire extinsă protejează mai mult decât doar componentele hardware, permițându-ți să personalizezi soluțiile de mentenanță în funcție de cerințele companiei tale.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii