Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) PRINT & SIGN 2017, evenimentul anului pentru industria tiparului digital

Între 26 și 29 septembrie va avea loc PRINT & SIGN 2017, cel mai important târg de tipar și semnalistică din Europa de Sud-Est. Timp de 4 zile, de marți până vineri, Pavilionul Central Romexpo-București se va transforma într-un adevărat hub al tehnologiilor inovatoare, cu peste 150 de echipamente inovatoare de print digital, consumabile și aplicații de ultima generație purtând mărcile celor mai mari branduri de profil dn lume: Efi, Mimaki, Agfa, HP, Roland, Ricoh, Zünd, Huber, Canon, LG, Philips, Epson si NEC.

Ajuns la editia a 14-a, targul va fi completat cu 4 evenimente conexe din domenii diferite, cu speakeri renumiti din strainatate, reprezentanti ai unor importante asociatii internationale, dar si din Romania: PrintTex 2017 (26.09, ora 13:00), Digital Signage (27.09, ora 13:00), 3D Printing (28.09, ora 10:00) si Book Printing Conference (29.09, ora 10:30). Toate conferintele vor avea loc in sala Cupola, Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti. Inscrierile se fac online, pe site-ul oficial al organizatorului.

Tot in cadrul PRINT&SIGN se vor desfasura 2 concursuri de colantare auto: King of Wraps”, care ofera premii in bani si un bilet la SEMA SHOW 2018 din Las Vegas, cel mai mare concurs auto din lume (Piotr Ciński, Campionul Mondial la Wrapping Auto fiind unul dintre membrii juriului) si “Colantorul Anului 2017”, cu premii in produse profesionale.

Intrarea la targ este libera, pe baza de inregistrare online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii