Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educaţie |
|

(P) Primul om care a spart bariera sunetului sărind din stratosferă, Felix Baumgartner, vine în România

Felix Baumgartner, primul om care a spart bariera sunetului sărind din stratosferă în 2012, vine în premieră în România la Conferința de Leadership Enlightening 3.0 - Ediția “Business Odyssey”.

Publicul de business și toți cei interesați să-și descopere resursele interioare sunt invitați să exploreze o altă dimensiune a leadership-ului la cea de-a treia conferință Enlightening, “Business Odyssey”, organizată de Expo Media, membru Marketing Insiders Group, un eveniment care arată cum poți transforma riscurile în dezvoltare personală și cum poți aplica această experiență în construirea unor afaceri de succes.

Ediția de anul acesta, organizată pe 23 octombrie 2014, la Stejarii Country Club, va face o paralelă  inedită între un stil de viață nerezonabil în fața limitelor și performanța în afaceri. Felix Baumgartner, primul om de pe Terra care a spart bariera sunetului în săritură sa din stratosferă din 2012, va invita publicul roman, în premieră, sa redescopere drumul către leadership: “Cu toții avem limite, nu toți le acceptăm.”

Conferința propune o agendă valoroasă, aducând în prim plan cele mai complexe scenarii de business, generând soluții nonconformiste pentru creșterea cifrelor de afaceri,  cu speakeri de excepție. Alături de Felix Baumgartner, vor mai participa:   Heather White – CEO, 2020 Communications Inc, Canada; Jean-François Fallacher – CEO, Orange România; Alex Gavan – Speaker Inspirational si alpinist de altitudine extremă, România; Youssef Hautier – Managing Director, Sonic+Pay; Robert Murray – CEO, GPG Technical Services, Canada; Christopher Neesham – Psiholog Corporatist și Instructor, Australia; Cătălin Velescu – Managing Director, 3M România. Conferința va fi moderată de Oana Marinescu – Facilitator Strategic, Consultant Comunicare și Fondator OMA VISION. Invitat special pe parte de lifestyle: Mihaela Rădulescu.

“Stă în natura umană sa fim o combinație de îngeri și demoni, și tot în natura noastră stă puterea de a înclina balanța. Leadership este chiar forța interioară care ne determină să devenim mai buni și să acționăm mereu spre binele celorlalți, învingând impulsurile destructive inerente în fiecare dintre noi. Conferința Enlightening 3.0 este, în acest sens, o oportunitate de a învăța și a crește ca leader,” subliniază Oana Marinescu – Consultant Comunicare Strategică și Fondator OMA VISION.

Focus tematic: strategii preventive de afaceri în contexte de piață imprevizibile; schimbarea organizațională; metode moderne de generare a performanței-record; managementul inteligent al oamenilor.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii