FacebookTwitterLinkedIn

Pentru că a reinventat ideea de fotografie de eveniment și felul în care invitații share-uiesc pozele de la eveniment direct pe Facebook, orice festival sau petrecere de sezon, fie că e un cocktail sau o nuntă, se întrece în a aduce invitaților unul, pentru mai multă distracție, socializare și amintiri de neuitat. Prețurile încep de la 299EUR și iată în continuare ce oferă invitaților.

Photosnacks, o echipă de organizatori de petreceri cu experiență, a identificat trendul photo booth-ului de eveniment acum câțiva ani, în afara țării.

De atunci, echipa aduce această nouă prezență și în lumea petrecerilor mondene de la noi: o cabină foto cu un software performant e pregătită să ofere participanților o experiență diferită față de cea a unui simplu fotograf.

Petrecăreții care trec pragul cabinei se declară încântați de faptul că pot face selfie-uri de grup pe care apoi le pot modifica cu aplicații foto din cabina foto, și pe care le posta instant pe rețeaua de socializare preferată, iar cei care organizează petreceri sunt mulțumiți că fac evenimentul mai fun.

Ce aduce în plus Photo Booth unei petreceri?

Cabinele foto nu au devenit populare la petrecerile mondene fără motiv, ci datorită nenumăratelor opțiuni de distracție. Photosnacks este practic o cabina foto deschisă, echipată cu toate accesoriil pentru a deveni un punct de atracție pentru invitați.

În cadrul Photo Booth-ului încăpe un întreg grup, fapt care permite tuturor participanților la eveniment sa ia parte la distracție. Pe lângă asta, participanții pot folosi o mulțime de opțiuni pentru face o fotografie cât mai creativă înainte de a-i da share în social media.

Pe Photosnacks poti gasi toate functiile de distractie ale unui photo booth.

Printre cele mai interesante se regăsesc props-urile (accesoriile de recuzită), conexiunea la social media, aplicațiile de face morphing sau GIF și posibilitatea de a înregistra video-uri.

1. Props și Accesorii de recuzită 

Photo Booth-ul vine dotat cu props-uri pe care invitații le pot folosi în moduri creative.

În arsenalul de props-uri Photo Snacks se găsesc mustăți, ochelari, măști, pălărioare, patch-uri de pirat, săbii, pancarte și multe alte obiecte distractive.

Există chiar și posibilitatea de a crea obiecte de recuzită în ton cu tema petrecerii. Acestea pot fi pancarte, costumații sau simple accesorii.

2. Gif-uri și efecte foto speciale

Face Morphing este o aplicație distractivă care permite invitaților să facă poze tip portret care apoi pot fi combinate cu alte portretre, spre exemplu ale unor celebrități sau chiar a unor prieteni. Rezultatul este unul amuzant și poate fi apoi împărțiti cu prietenii prin intermediul Social Media.

Altă aplicație interesanta presupune crearea unui GIF – adică alipirea mai multor imagini în ipostaze diferite pentru a crea o singură imagine care se miscă. E o modalitate distractivă de a combina instantanee și poate fi proiectată de către Photo Booth în cadrul evenimentului.

3. Foto Sharing pe Social Media

Un alt avantaj al Photo Booth-ului care îi încântă pe invitați este conexiunea la internet și rețelele de socializare precum Facebook sau Twitter.

Odată ce poza a fost făcută și modificată, utilizatorul o poate urca instantaneu pe rețelele de socializare unde adună like-uri și share-uri. Photo Booth-ul are și posibilitatea de a înregistra video-uri scurte care apoi pot fi încărcate și ele în Social Media.

Toate acestea se pot face simplu și rapid, fără a mai fi nevoie ca invitații să aștepte pozele de la fotograf sau să încerce să facă selfie-urile cu un smarthphone.

4. Fotografii magnetice amintire

Poate una dintre cele mai clasice opțiuni ale cabinei foto este și cea mai populară. Photosnacks permite imprimarea pe loc a fotografiilor, pentru a avea o amintire permanentă.

Imprimarea fotografiilor magnetice se face cu ajutorul unei imprimante performante și are o calitate foarte mare. Odată imprimate, fotografiile își pot găsi locul pe orice suprafață magnetică din casă.  Alternativ, participanții își pot scoate și fotografii normale.

De ce să ai un Photo Booth la petrecere?

Pentru că este un accesoriu distractiv care va capta atenția invitaților și îi va încuraja să socializeze mai ușor. Fotografia este unul dintre lucrurile care unește oamenii la o petrecere, iar un Photo Booth transformă o experiență simplă într-o activitate inedită.

Mai multe informații despre cabina foto și cum poți s-o ai la petrecere se pot găsi pe: www.photosnacks.ro