Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) Peste 130 de profesionisti in resurse umane vor lua parte la conferinta Signal Connect

Conferinta Signal Connect va reuni in aceasta saptamana peste 130 de profesionisti in resurse umane la Sky Restaurant (22 octombrie) si City Business Centre (23 octombrie) din Timisoara care vor lua parte la prezentari, dezbateri si workshop-uri sustinute de HR Directori si HR Manageri din companii de renume din tara si din strainatate.
Signal Connect 2015

Prezentări și dezbateri legate de leadership, cultură organizațională, comunicare internă

8 speakeri de renume la nivel internațional și-au confirmat prezența la eveniment precum: Alexandra Pegg (European HR Planning Manager Samsung Electronics), Katrina Collier (Social Media Recruiter, Director&Founder Winning Impression), Ioana Marcu (HR Director Orange), Monica Vijeu (Fondator TalentZone), Ioana Piper (HR Manager Supremia Grup), Sorin Faur (HR Coordinator pentru Europa de Est si Balcani BDO), Mirela Crețu (Kimball Electronics) și Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro). Evenimentul va fi moderat de Roxana Dobrescu, Senior HR Manager Romania&Moldova Avon.

Speakerii prezenți la eveniment vor include discuții legate de leadership, cultură organizațională comunicare interna sau engagement. Subiectele sunt incluse în tematica evenimentului Engaging Cultures care urmărește modul în care specialiștii în resurse umane reușesc să clădească relații între multiplele personalități din cadrul companiilor.

Cooking show susținut de câștigătorul MasterChef Petru Buiuca

Prima zi a evenimentului, 22 octombrie, va avea loc la Sky Restaurant din Timișoara și va include un workshop și un debate adresate HR Managerilor și HR Directorilor. Participanții sunt invitați să ia parte la show-ul culinar susținut de Petru Buiucă, câștigător Masterchef și Manager/Fondator Mad Kitchen, ridicând domeniul culinar la nivel de artă.

A doua zi a evenimentului va include prezentările speakerilor din țară și din străinătate, iar conferința va fi deschisă tuturor profesioniștilor care activează în domeniul resurselor umane. Evenimentul va începe la ora 08:30 cu înregistrarea participanților și va avea loc la City Business Centre din Timișoara.

Conferinșa Signal Connect aflată la cea de-a IIIa ediție este dedicată exclusiv profesioniștilor în resurse umane, iar evenimentul este organizat de Libero Events în parteneriat cu Signal Iduna. Libero Events este agenția de evenimente și PR, B2B si B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar și târguri: Touristica.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii