FacebookTwitterLinkedIn

Susținem viziunea voastră, a viitorilor noștri clienți și vă oferim libertate de exprimare completă când vine vorba despre materializarea ideilor voastre cu privire la specificul evenimentelor și la spațiul care trebuie creat pentru ca visele voastre să devină realitate.

Stilul arhitectural pe care l-am gândit pentru centrul nostru de excelență a avut ca principii de bază eleganța și versatilitatea, păstrându-l ușor adaptabil și deschis, fără să delimiteze în vreun fel dorințele clienților, menținând în același timp o linie care să ne permită atât organizarea de evenimente private, cât și corporate. Astfel, am reușit în timp să găzduim și o varietate largă de event-uri de firmă, cu specific diferit.

Rafinament, eleganță, experiență și profesionalism. Acestea sunt lucrurile care definesc Pentagon Events și, totodată, sunt garantul pe care îl oferim pentru succesul evenimentelor voastre. Centrul nostru de evenimente este amplasat în zona de nord a Bucureștiului, în cadrul complexului Romexpo și este dotat cu bucătărie proprie, iar preparatele sunt gătite de bucătari experimentați, meniurile fiind adaptate cerințelor fiecărui client. De asemenea, Pentagon Events asigură parcarea pentru toți invitații și dispune de generator electric propriu, capabil să susțină orice eveniment aflat în desfășurare. Centrul de evenimente Pentagon Events este autorizat complet din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Acestea sunt doar câteva dintre atuurile locației noastre.

Surprizele plăcute pe care le avem pregătite pentru voi nu se opresc aici, dar dorim să vă lăsăm să descoperiți întregul tablou atunci când ne veți vizita, ușa de la Pentagon Events fiind mereu deschisă celor dornici să experimenteze ce înseamnă un centru de excelență în materie de organizare de evenimente.