FacebookTwitterLinkedIn

Credem că întâmplările frumoase din viața fiecăruia dintre voi ar trebui sărbătorite alături de oamenii apropiați vouă și, deoarece fiecare poveste de acest fel merită să fie spusă diferit, în funcție de dorințele și viziunea gazdelor, dar și a nevoilor invitaților, Pentagon Events este spațiul perfect pentru a crea momente care vor dăinui peste ani și care vor reprezenta amintirile frumoase pe care le veți rememora cu zâmbetul pe buze.

Știm că reprezentăm un loc de la care există așteptări mari în ceea ce privește succesul evenimentelor și, tocmai de aceea, abordăm fiecare poveste ca pe o nouă provocare pentru a ne surprinde plăcut clienții, iar echipa noastră de profesioniști reușește de fiecare dată, prin dedicare absolută și creativitate, să creeze un spațiu ideal pentru specificul oricărui eveniment, întocmai cu așteptările gazdelor.

Susținem viziunea voastră, a viitorilor noștri clienți și vă oferim libertate de exprimare completă când vine vorba despre materializarea ideilor voastre cu privire la specificul evenimentelor și la spațiul care trebuie creat pentru ca visele voastre să devină realitate.

Stilul arhitectural pe care l-am gândit pentru centrul nostru de excelență a avut ca principii de bază eleganța și versatilitatea, păstrându-l ușor adaptabil și deschis, fără să delimiteze în vreun fel dorințele clienților, menținând în același timp o linie care să ne permită atât organizarea de evenimente private, cât și corporate. Astfel, am reușit în timp să găzduim și o varietate largă de event-uri de firmă, cu specific diferit: workshop, lansare de produs, cină de afaceri, conferință, cocktail party sau petreceri tematice.

Rafinament, eleganță, experiență și profesionalism. Acestea sunt lucrurile care definesc Pentagon Events și, totodată, sunt garantul pe care îl oferim pentru succesul evenimentelor voastre. Centrul nostru de evenimente este amplasat în zona de nord a Bucureștiului, în cadrul complexului Romexpo și este dotat cu bucătărie proprie, iar preparatele sunt gătite de bucătari experimentați, meniurile fiind adaptate cerințelor fiecărui client. Terasa și grădina reprezintă un plus pe care vi-l punem la dispoziție și completează firesc ansamblul Pentagon Events în timpul sezonului cald, însă puteți fi siguri că veți beneficia de aceleași servicii de calitate, indiferent de anotimp și la fiecare eveniment pe care îl organizăm.

Surprizele plăcute pe care le avem pregătite pentru voi nu se opresc aici, dar dorim să vă lăsăm să descoperiți întregul tablou atunci când ne veți vizita, ușa de la Pentagon Events fiind mereu deschisă celor dornici să experimenteze pe propria piele ce înseamnă un centru de excelență în materie de organizare de evenimente.