Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

(P) Parisian Views Residences, ansamblul rezidențial care aduce farmecul franțuzesc în centrul Bucureștiului

Parisian Views Residences este o gură de aer proaspăt pe piața imobiliară din Capitală. Într-o perioadă în care trendul construirii clădirilor nu mai este susținut de o armonie dintre stiluri și împrejurimi, Parisian View Residences apare ca o bijuterie arhitecturală ascunsă în inima Bucureștiului.
1

Complexul rezidențial este situat pe strada Gheorghe Manu și se învecinează cu Calea Victoriei. Contextul urbanistic al complexului a permis echipei de arhitecți să îmbine cu succes stiluri arhitecturale clasice, dar și moderne, creând un complex de apartamente care redau grandoarea Parisului boem.

Proiectul propune 18 apartamente cu 2 și 3 camere, cu suprafețe cuprinse între 64 de mp și 166 de mp. Personalitatea puternică a imobilului este accentuată de perspectiva către unul din monumentele arhitecturale principale ale orașului, Palatul Niculescu-Dorobanțu.

Apartamentele sunt gândite și construite astfel încât să aducă cât mai mult din atmosfera caldă a celor pariziene. Datorită acestui stil, terasele au vederi impresionante și zonele de living sunt luminoase pe tot parcursul zilei.

2

Pentru a pune accent pe farmecul franțuzesc al complexului, apartamentele au fost numite după cele mai frumoase atracții turistice din Paris. Astfel, găsim în mijlocul Bucureștiului apartamente precum L’Arc de Triomphe, Bulevard Haussmann sau Place Dauphine.

Proiectul implică finisaje de lux precum geamuri tripan AllSeazon (transfer termic redus și protecție UV), încălzire cu convectoare de pardoseală Purmo, placare integrală a spațiilor comune și teraselor exterioare cu granit Baltic Brown și Dark, cabine de duș tip walk-in cu închideri de sticlă și baterii de duș încastrate în perete, uși Marcos Martinez Minguela – Spania, uși interioare pline din MDF masiv – izolate fonic și hidrofugate, parcare subterană și supraterană acoperită, sistem de supraveghere video, personal de paza 24/24.

 Imobile de lux în capitală

Proprietățile pentru clienții cu venituri mari sunt concentrate în nordul capitalei și prețurile ating suma de 300.000 de euro pentru suprafețe apropiate de 200 de mp. Cererea vine din partea utilizatorilor finali. Conceptul Parisian Views Residences beneficiază de un mare plus deoarece este situat în centrul Bucurestiului.

Anul 2015 a fost un an al stabilizării pieței imobiliare. Acest segment s-a dezvoltat cu moderație și realist în contextul de moment al mediului economic. Piața imobiliară locală înaintează în direcția bună și ocupă locul patru în topul investiţiilor din Europa Centrală şi de Est.

Parisian Views Residences este unul din proiectele imobiliare de top din București și ceea ce îl diferențiază de restul complexelor rezidențiale este îmbinarea armonioasă dintre vechi și nou, similară arhitecturii pariziene și contextul urbanistic istoric, care leagă aerul boem franțuzesc de farmecul Bucureștiului.

Aici puteți programa o vizionare: http://www.imoteca.ro/ro/proiecte-in-exclusivitate/Parisian-views-residence-566.html

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii