FacebookTwitterLinkedIn

Noul an aduce vești bune! Palatul Noblesse a creat un nou concept pentru birouri și întâlniri de business.

Începând cu luna ianuarie, sălile Palatului Noblesse se pot închiria atât pentru birouri cât și pentru întâlniri de business cu partenerii, colegii sau clienții, la prețuri promoționale. În lunile ianuarie și februarie se aplică un discount de 50% pentru închirierea sălilor.

Palatul Noblesse este o locație premium centrală, în zona Piața Rosetti ce dispune de o curte generoasă de aprox. 600 mp, cu locuri de parcare în imediata vecinătate (la cerere) și dotări tehnice moderne (videoproiector HD, microfoane wireless, ecran proiecție, sonorizare, flip-chart, plasme), astfel încât să creeze un mediu de lucru profesional.

Noblesse Palace-Lifestyle Palace, clădire istorică spectaculoasă situată în inima Bucureștiului, funcționează ca un centru unic de evenimente, dar și ca office/meetings hub. Interioarele sale elegante, proiectate în stil clasic, contemporan sau industrial, devin locul preferat pentru Business Meetings sau Office-uri, oferind un mediu prielnic pentru creativitate și dezvoltare.

Construit în stil eclectic, Palatul Noblesse este compartimentat în 6 saloane la parter, 7 săli la etaj și o bibliotecă hub la demisol, cu 4 zone de acces din exterior și grupuri sanitare la fiecare etaj, este locația ideală și sigură în această perioadă.

Dorim să oferim persoanelor care ne trec pragul un mediu de lucru unic, intim și special, unde să poată socializa, în condiții de maxima siguranță, cu echipele și partenerii de business. Cafeaua este din partea casei!

Don’t unplug your social life, just find the right place to feel safe!

Choose Noblesse Palace!

Pentru rezervări contactati-ne direct la adresa de e-mail: event.manager@palatulnoblesse.ro sau la numărul de telefon: +40 749 232 311 (locurile sunt limitate și ajustate la noile condiții de siguranță) sau accesând pagina www.panatulnoblesse.ro