Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) Orsini sărbătoreste 50 de ani de excelență pe piața bijuteriilor cu diamante și pietre prețioase

Acum fix 50 de ani, la începutul anului 1970, în inima Valeței - un oraș emblematic pentru producția de bijuterii de lux din Italia, Piemonte, Nando Orsini a mesteșugit pentru prima dată o bijuterie Orsini, cu dibăcie și respect pentru frumos, tradiție și artă.
Foto reprezentativa

Începând cu acea zi, fiecare bijuterie Orsini a fost făurită cu dragoste și multă atenție la detalii de o echipă formată de unii dintre cei mai iscusiți bijutieri artizani din Italia.

Astazi, dupa jumătate de veac de istorie, împreună cu fiul Sandro și fiica Laura, Nando Orsini este încă activ și creează bijuterii unice, apreciate pe întregul mapamond, de o valoare reală ce dăinuie peste ani.

Bijuteriile Orsini reprezintă o combinație unică de clasic și modern, de artizanal dar și de actualitate, de bun gust și de fascinație pentru fiecare piesă în parte.

Fiecare bijuterie Orsini este lucrtată manual asemenea unei opere de artă, este facută să dăinuie în timp și peste generații.

Prezenți în peste 500 de puncte de vânzare de pe întregul mapamond, începând cu anul 2012 bijuteriile Orsini sunt disponibile și în România prin intermediul Orsini.ro.

În 2019, pentru a sărbători 101 ani de la Marea Unire și 30 de ani de democrație, Orsini a lansat colecția de bijuterii România Special, un omagiu adus românilor de pretutindeni și în semn de apreciere pentru valorile și tradițiile descoperite în toți acești ani de prezență în piața de bijuterii din România.În prezent, acordând o mare atenție tuturor categoriilor de bijuterii cu diamante, Orsini a devenit foarte apreciat în România pentru colecțiile unice și foarte variate de inele de logodnă, lucrate cu dragoste pentru a desăvârși poveștile de dragoste ale românilor.

Bijuterii autentice, lucrate manual exclusiv din aur de 18K, cu diamante și / sau pietre prețioase, Orsini sunt printre puținele bijuterii exclusiviste la prețuri deosebit de accesibile, mai ales în cadrul campaniilor de reduceri promoționale.

La mulți ani, Orsini! Bijuterii cu dragoste, din 1970.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii