Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) Noul Ford Ecosport merge mai departe

Noul Ford EcoSport este produs la Craiova pentru toată Europa, fiind conceput pentru nevoile de mobilitate ale prezentului. Cu Ford SYNC 3 ești permanent conectat și controlezi telefonul, muzica și sistemul de navigație cu ajutorul unor comenzi vocale intuitive sau al unui ecran tactil color, de 8 inchi. Tot așa, sistemul audio B&O PLAY de 675w îți asigură o experiență acustică bogată și intensă, prin intermediul a 10 boxe premium. Grație elementelor bine gândite, precum volanul și scaunele încălzite, ajustabile în patru direcții, te vei bucura cu siguranța de un condus relaxant, ori de câte ori pornești la drum. Utilizarea inteligentă a spațiului și a compartimentelor de depozitare e dublată de posibilitatea de rabatare și divizare 60/40 a scaunelor din spate. Perna reversibilă permite rabatarea completă a spătarelor, pentru o încărcare mai ușoară a bagajelor iar podeaua de încărcare ajustabilă poate fi montată în trei poziții.

Noul EcoSport este oferit cu trei opțiuni de motorizare – toate trei la fel de inovatoare și avansate. Motorul EcoBoost pe benzină, de 1,0 litri, de șase ori câștigător al premiului Motorul Internațional al Anului la categoria sa. Acesta este disponibil cu opțiunile de 125 CP și 140 CP, ca tu să beneficiezi de toată puterea unui motor de 1,6 litri convențional, cu o economie remarcabilă de combustibil și emisii de CO2 scăzute. Motorul TDCi diesel de 1,5 litri dezvoltă 100 CP și prezintă emisii de CO2 de doar 107 g/km, iar motorul diesel EcoBlue supraalimentat, de 1,5 litri, ofera o putere de 125 CP cu emisii de CO2 de la 119 g/km. Imediat ce urci la volan, te vei afla în mijlocul unei game largi de sisteme avansate de asistare a soferului. Tracțiunea integrală inteligentă (AWD) oferă manevrabilitate exceptională în condiții dificile. Sistemul de asistență la plecarea din rampă împiedică alunecarea mașinii, când pornești din pantă, iar luminile de zi cu LED-uri combină vizibilitatea sporită cu un nivel ridicat de stil.

Noul EcoSport încorporează tehnologii și sisteme concepute să protejeze. Printre dotările-cheie se numără Sistemul de Frânare cu Anti-blocare Roți, Controlul Electronic al Stabilității, Controlul Tracțiunii și Sistemul de Monitorizare a Presiunii din Pneuri. Este disponibilă, de asemenea, o gamă completă de airbaguri frontale, laterale, la nivelul genunchilor și tip cortină. Din aceste motive, plus multe altele, mașina a primit un calificativ de 4 stele din partea Euro NCAP.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii