Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lifestyle |
|

(P) Noul concept dinner & party din București

Bucureștiul s-a consacrat, de-a lungul timpului, ca fiind capitala ce găzduiește localuri care oglindesc latura captivantă a orașului.
Face_Kusin_00011

Conceptul de dinner & party a apărut drept o nevoie a publicului amator de experiențe unice, accesându-l cu entuziasm și curiozitate.

Amplasat în zona de nord a Bucureștiului, îngrădit de vegetația pădurii cu același nume, Face Kusin este primul astfel de concept din capitală, al cărui terasă redefinește și poziționează în România noțiunea de dinner & party.

Garanția bunului gust este împărțită în preparatele pe care Chef Martin White, alchimistul ingredientelor, le așază în farfuriile ce răspund celor mai variate și exigente simțuri gustative, confirmând, cu fiecare fel de mâncare, apartenența la ceea ce experiența de fine dining aduce cu sine: autenticitate.

Confortul și calitatea se întrepătrund cu somptuozitatea de a respira un aer curat chiar în mijlocul capitalei, astfel că pădurea Face Kusin, acompaniată de ritmurile muzicii, promite a fi locul pe care vara lui 2020 îl va părăsi cel mai târziu.

Localizarea, deși aparent retrasă, în incinta Romexpo, își așteaptă publicul dornic de a o descoperi, fiind deschisă în fiecare vineri și sâmbătă de la orele 19:00.

Face Kusin face parte dintr-un complex extins dedicat evenimentelor de lux, care se întinde pe o suprafață de 25.000 de mp. Este premiat de Forbes România și World`s Finest Clubs, asigurând o experiență nemaiîntâlnită de publicul amator.

+40 730.400.800

Piata Presei Libere 3-5
www.facekusin.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii