Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Gadget |
|

(P) Noul Braava Jet extinde linia de produse interconectate

Mopului robot iRobot Braava jet™ 240 a fost lansat astăzi în România și este un dispozitiv proiectat să măture si să șteargă suprafețele din spațiile mici.    
B240_Kitchen2.jpg;low

“Deoarece iRobot își continua tradiția de a aborda oportunitățile semnificative pe care le oferă casele inteligente, suntem foarte încântați să aducem Braava Jet pe piața europeană.Aceasta este o piatră de hotar pentru că de acum suntem capabili să oferim conectare în cloud pentru mai multe linii de produse la un preț mai accesibil.Cu mai mult de 15 milioane de roboți vânduți în întreaga lume, iRobot va continua să se îmbunătățească tehnologia de conectare a roboților, care să permită o experiență îmbunătățită a clientului, iar pentru produsele noastre, posibilitatea de a juca un rol important în casele inteligente”, a declarat Colin Angle, președinte si CEO al iRobot.

iRobot Braava jet 240

Braava Jet curăță murdăria de zi cu zi și oferă pardoseli curate și împrospătate în fiecare zi, în camere de până la 25 mp1. Braava Jet combină design-ul compact, un cap de curățare cu vibrații, pulverizator cu jet de apă și lavete speciale pentru ridicarea murdăriei și ștergerea petelor, chiar și în locurile greu accesibile, cum ar fi sub dulapuri de bucătărie și în jurul vasului de toaletă.

“IRobot este axat pe dezvoltarea de soluții robotizate de consum, pentru a rezolva provocările specifice cu care se confruntă consumatorii”, a declarat Christian Cerda, Chief Operating Officer al iRobot.

Mopul robot Braava Jet 240 este disponibil pentru cumpărare în Romania începând cu data de  29.09.2016 , online pe site-ul www.irobot.ro și în magazinele partenere. Toate accesoriile pentru Braava Jet pot fi de asemenea cumpărate de pe site-ul distribuitorului sau din magazinele partenere.

Certus Mercatus RO SRL  este subsidiară a Certus Mercatus Cehia, a luat ființă în 2013 și este unic distribuitor în România al produselor iRobot dar și al altor brand-uri. Principalul obiect de activitate este distribuția de produse electronice și electrocasnice de nișă.

iRobot Corp. proiectează și construiește roboți care să ajute oamenii să facă mai mult. Compania creatoare a primilor roboți casnici, ajuta oamenii să găsească modalități inteligente de a curăța și realiza mai mult în viața lor de zi cu zi. Portofoliul de soluții ale iRobot dispune de tehnologii pentru case inteligente și concepte avansate de navigație, mobilitate, manipulare și inteligență artificială

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii