FacebookTwitterLinkedIn

Tu ce ai face în spațiu? Și, mai ales, cum ți-ai modifica ritualul zilnic de îngrijire? Dacă prima întrebare invită la visare cu ochii deschiși, grație celei mai noi lansări Philips – aparatul de bărbierit seria 9000 – răspunsul la cea de-a doua este mult mai simplu: nu e nevoie să-ți modifici în niciun fel tabieturile.

După 75 de ani de cercetare și de inovații lansate pe bandă rulantă, Philips a încheiat un parteneriat cu experții pionieri în călătoriile comerciale în spațiu, XCOR Space Expeditions, pentru a testa ultimele tehnologii de bărbierit electric în mediu cu gravitație zero. Rezultatul a fost elocvent: noul aparat de bărbierit Philips 9000 oferă cel mai neted, eficient și comod bărbierit, chiar și în spațiul cosmic.

Pentru zonele greu accesibile, unde firele de păr pot crește în direcții diferite, bărbații erau nevoiți până acum să insiste mai mult, cauzând sensibilitate și iritații ale pielii. Noul Philips 9000, în schimb, folosește o tehnologie unică de detectare a conturului feței, pentru un bărbierit eficient: capetele flexibile se pliază în opt direcții diferite, oferind cea mai bună poziție de bărbierit chiar și pe firele culcate sau cu lungimi diferite și îndepărtând – față de seria Philips Senso Touch 3D – cu 20% mai multe fire, odată cu fiecare trecere a aparatului.

Philips_Shavers-9000

În plus, lamele V-Track de mare precizie permit tăierea firului de păr cu până la 30% mai aproape de piele, iar simpla apăsare a unui buton activează sistemul unic SmartClean, care curăță, usucă, încarcă și lubrifiază aparatul de bărbierit Philips 9000. Bărbieritul poate fi efectuat la fel de confortabil pe pielea uscat
ă ca și pe pielea umedă, grație etanșării Aquatec umed și uscat a aparatului.

Astfel, indiferent dacă un bărbat își dorește un look complet fresh, fără niciun fir rebel, sau, din contră, o imagine cool, de „lumberjacks” ori o barbă „de două zile”, aparatul Philips 9000 oferă un control deplin bărbieritului, care să-i permită să obțină cu precizie look-ul dorit. Mai mult, cu ajutorul accesoriului de aranjare a bărbii, lungimea și forma acesteia pot fi accentuate și stilizate după bunul plac, contribuind la un look cât mai original și adaptat la stilul și amprenta personală a fiecărui bărbat în parte. Totul printr-un ritual de îngrijire foarte simplu, comod și la îndemână, care va deveni o a doua natură.

Datorită sistemului avansat de încărcare, Philips 9000 oferă și două opțiuni convenabile pentru bărbații activi și ocupați, aflați mereu în criză de timp: o durată de funcționare de 50 de minute, după o încărcare de numai o oră, sau o încărcare rapidă, pentru un bărbierit complet.

„Știm că bărbații vor să aibă la dispoziția lor cea mai avansată tehnologie, în fiecare aspect al vieții, iar noi am luat foarte în serios acest lucru”, a explicat Jack van Strien, CEO al diviziei Personal Care Philips. Și, pentru că pasiunea bărbaților pentru high-tech nu ține doar de ritualurile zilnice ale unui gentleman, spectacolul merge chiar mai departe: conform parteneriatului cu XCOR Space Expeditions, Philips oferă, la nivel global, 20 de bilete la bordul navelor XCOR Lynx Mark I și XCOR Lynx Mark II, precum și acces la serviciile de formare a astronauților în cadrul Expedițiilor Spațiale XCOR.

Lansarea în spațiu se va face în 2016, de pe aeroporturile spațiale din Mojave și Curaçao, iar pasagerii vor experimenta gravitația zero, imponderabilitatea și forța 3G. După o decolare abruptă, naveta atinge viteza sunetului în 58 de secunde și viteza Mach 3 după încă două minute. Înălțimea maximă este atinsă la 103 kilometri deasupra Pământului, unde cerul este complet negru, iar curbura globului pământesc devine clar vizibilă. Oricare dintre cele 20 de bilete poate fi câștigat participând gratuit la concurs și oferind cel mai creativ răspuns la o întrebare inedită: „TU ce ai vrea să faci în spațiu?”.

Philips S9511

Noua serie Philips 9000 este disponibilă în România, iar prețurile pot varia între 1.108 și 2.121 lei, în funcție de model. Toate informațiile despre îmbunătățirile revoluționare ale aparatelor de bărbierit și despre înscrierea în competiția pentru o călătorie în spațiu se pot găsi pe site-ul www.philips.ro/rovocareaspatiului.