FacebookTwitterLinkedIn

Aţi început un proces de optimizare a chiriașilor. Care sunt principalele rezultate?

Aș începe cu MANGO. Magazinul din București Mall este cel mai mare din Europa de Est și singurul 3 în 1 – are colecţii pentru femei, bărbaţi și copii, de la nou-născuţi la 14 ani. Anumite articole din colecţiile pentru bărbaţi și copii pot fi cumpărate doar din acest magazin. Un alt brand de care clienţii noștri sunt încântaţi este Meli Melo, primul department store din România. Oferă o paletă largă de produse, de la cercei și coliere la eșarfe și genţi, dar și decoraţiuni interioare, potrivite oricărei case și stil: de la veselă la lămpi și perdele, de la tacâmuri la produse de aromaterapie și de baie.

Există un nou magazin Douglas store în București Mall. Ce ne puteţi spune despre el?

Se află la parter si ocupă o suprafaţă generoasă (428 de metri pătraţi). E cel mai mare magazin din România și unul de tip flagship. Magazinul Douglas din București Mall pune la dispoziţia clienţilor peste 10.000 de produse, printre care și premiere pe piaţa din România (makeup și parfumuri).

Aceștia sunt toţi noii chiriași din București Mall?

Nu. De exemplu, brandul danez Amazing Jewelry a deschis al treilea magazin din România în mall-ul nostru. Este o prezenţă unica, nu doar datorită produselor – inclusiv colecţiile de ceasuri bărbătești și de damă -, ci și datorită designului. E inspirat de interioarele cluburilor și lounge-urilor, are un playlist creat special de un DJ și un concept interactiv: un fun corner cu o ruletă care îţi oferă șansa de a caștiga vouchere sau bijuterii, o cameră pentru selfie și iPad-uri pentru clienţi.

În plus, în perioada următoare, potrivit strategiei noastre de CSR, al cărei focus e promovarea designerilor români, am lansat un proiect propriu : Designers Boutique, aflat la parterul București Mall. Am invitat designerii români să-și pună în valoare cele mai recente colecţii într-un spaţiu special amenajat pentru ei.

Pentru a-i sprijini, le oferim gratis spaţiul și îi promovăm activ. Venera Arapu, Izabela Mandoiu, Kinga Varga și Papucei sunt primii care au răspuns invitaţiei noastre și suntem onoraţi să le susţinem creaţiile și să le creștem vizibilitatea în rândul clientelor noastre fashioniste. Ele beneficiază astfel de haine nonconformiste și originale din ultimele colecţii ale designerilor și de oferte extraordinare.

Aveţi noi chiriași și în food court?

Lanţul de restaurante cu servire rapidă Sbarro a deschis prima unitate din România în București Mall, oferindu-le clienţilor o experienţă gastronomică italiano-americană. Blatul e făcut pe loc, iar ingredientele proaspete sunt adăugate pentru a crea o pizza în stil newyorkez.

Mai mult, la parterul București Mall este Aperto, un restaurant care poate fi găsit doar în acest mall. Cinci bucătării, fiecare cu propriul specific (pizza, grill, pasta, pasta fresca și gelato) le permit clienţilor nu doar să se bucure de preparate – printre care 40 de tipuri de paste proaspete -, ci și să vadă cum sunt gătite.