Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

(P) Noaptea Devoratorilor de Publicitate … în cifre!

În cifre, Noaptea Devoratorilor de Publicitate, ajunsă în 2014 la cea de a 19-a ediţie, arată cam așa: 40 de ţări în care rulează an de an şi 300.000 de entuziaşti din toate colţurile lumii care devorează într-o noapte cultul publicităţii la unison; 100 de oraşe se înscriu anual în turneu şi 33 de ani s-au scurs de la prima noapte albă închinată spoturilor publicitare de top; 60 de naţionalităţi diferite comunică, în 7 ore de program, în limba universală a advertisingului.
Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Cinefilul Jean-Marie Boursicot avea doar 3 ani când s-a îndrăgostit iremediabil de tot ce înseamnă cinematografie. La vârsta de 28 de ani, în anul 1981, a imaginat şi creat conceptul numit „Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, un eveniment care a ajuns să cucerească sute de mii de oameni din lumea întreagă, de la Vladivostok la New York, până la Praga, Singapore, Insulele Mauritius, Hong Kong sau Sydney. Boursicot a ajuns în Cartea Recordurilor pentru colecţia sa de 700.000 de filme publicitare, ce creşte constant cu câte 10.000-20.000 de clipuri în fiecare an.

Peste 40 de ţări şi 300.000 de „devoratori” de pretutindeni sărbătoresc an de an, într-o atmosferă unică, arta de a face publicitate, de a transmite un mesaj, de a trezi emoţii autentice şi de a deschide o fereastră către lumea întreagă.

De ce se reunesc anual sute de mii de fani ai “Nopţii Devoratorilor de Publicitate” pentru 7 ore de program interactiv? Pentru că experienţa înseamnă reclame cu adevărat bune, muzică ce trezeşte simţurile şi surprize neaşteptate mereu pe placul publicului.

“Îmi plac reclamele spectaculoase, distractive, cu situaţii imprevizibile, momente care te mişcă şi actorii atipici. Acest eveniment nu este o lecţie de marketing, este un moment cinematografic nemaipomenit de care trebuie să te bucuri!”, spunea Boursicot.

Cei care doresc să guste din plin experienţa ;care se trăieşte doar o dată pe an îşi pot adjudeca biletele pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=Noaptea+Devoratorilor+de+Publicitate+07+Nov+2014 , în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în Magazinele Germanos. Toate informaţiile şi detaliile despre eveniment pot fi accesate pe https://www.facebook.com/devoratori.

Şirul momentelor memorabile se pierde uşor la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014, pe data de 7 noiembrie, la Sala Polivalentă!

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii