Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

(P) Nico a lansat cel mai nou album, Motive, la Farmacia Catena

Nico și-a invitat și și-a așteptat fanii  la Farmacia Catena din Piața Romană cu cel mai nou album intitulat „Motive", cele mai noi cântece, cu discuri-cadou și sute de autografe.
Lansarea albumului MOTIVE by NICO_foto 13

Printre titlurile incluse pe noul album se numără hituri precum „9” (Nico feat. F.Charm), „În locul tău”, „Clipe” (Nico feat. Shobby), „(Să-mi dai) Motive”, „Alt început” (Nico feat. Sonny Flame), „Amintiri”, „Pozitivitate”, „Nebună după tine”, „Live it up”, „100 de zile”, „Spune da, spune nu” (Nico feat. Andrei Tudor) ș.a. 

Ca bonus tracks, albumul include două foarte populare cântece legate de campaniile Catena și aparținând, muzica si versurile, lui Bogdan Tașcău: „Catena-Tango” și „Catena-Generații”. 

 Albumul Motive a fost lansat împreună cu Casa de Discuri Cat Music, fiind sponsorizat de Catena, lanț de farmacii a cărei imagine este Nico.  Evenimentul a fost marcat printr-o ședință de autografe, ce a avut loc pe 15 iulie 2016, în Piața Romană, chiar la Farmacia Catena.

Albumul intitulat „Motive” este cel de-al 6-lea din discografia lui Nico și promite a deveni unul dintre cele mai îndrăgite de către fanii care așteaptau de mai bine de șase ani o nouă lansare. În cei aproape 15 ani de prezență constantă și de succes pe piața muzicală din România, Nico a lansat cinci albume de studio: „Motive” (2016), „Love Mail” (2010), „Cast Away” (2007), „Așa cum vrei” (2005) și „Gând pentru ei” (2003).

Astfel, cel mai nou material discografic semnat Nico şisponsorizat de Catena a fost lansat într-un spațiu inedit – Farmacia Catena din Piața Romană. Trecatorii au fost plăcut surprinşi să se regăsească în mijlocul unui spaţiu muzical stradal şi, tocmai pentru că vremea era caniculară, să se răcorească într-un loc prietenos, umbros, muzical şi familiar.

Cu ocazia lansarii de la farmacia Catena din Piața Romană, Nico a semnat autografe, iar albumul a fost oferit gratis, prin grija Catena, tuturor fanilor, publicului și clienților fideli.

Octavian Ursulescu și Titus Andrei profesionişti ai radioului şi scenei muzicale româneşti au vorbit despre Nico, iar Adrian Enache şi Andrei Tudor au transmis mesaje video, dedicate special interpretei. Dintre colegii de breaslă care au venit s-o susțină pe Nico la acest eveniment au fost prezenți Romeo Zaharia (solist al Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești), Marius Bălan (solist vocal, absolvent al Universitatii Naționale de Muzică din Bucuresti, solist al secţiei de estradă a Teatrului „Alexandru Davila”din Pitești), Lucia Dumitrescu (solistă cu multe premii la activ, care, în ultima vreme colaborează cu formatia ProConsul), dar și actrița Nuami Dinescu („Tanța”).

Mai mult ca sigur că în această toamnă, vor fi organizate astfel de evenimente, cu  lansarea discului „Motive”, în mai multe orașe din țară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii