Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) Mirela Retegan este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!

Mirela Retegan, fondatoarea Zurli, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri în București, miercuri, 23 septembrie 2015,  la Capital Plaza Hotel. Tema evenimentului va fi „Prima afacere: când şi cum ştii că este momentul potrivit să începi pe cont propriu?”.
Banner Meet the WOMAN!

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce are loc lunar şi se adresează atât antreprenoarelor, cât şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

„Începem seria de evenimente Meet the WOMAN! din această toamnă cu un subiect extrem de util pentru persoanele care îşi doresc să înceapă o afacere, dar nu sunt convinse că este momentul potrivit sau nu ştiu care sunt primii paşi necesari în această direcţie. Mirela Retegan va fi alături de noi pentru a ne împărtăşi din experienţa şi energia ei, astfel încât să începem toamna cu determinare, inspiraţie şi cunoştinţele necesare pentru a ne îndeplini obiectivele antreprenoriale”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

La 36 de ani, Mirela Retegan a inventat Zurli, un concept care urma să revoluţioneze petrecerile pentru copii. Deşi mai existau alte sute de firme pe piaţă, Mirela a crezut că o să facă diferenţa, pentru că ştie, înţelege şi poate să facă şi pentru alţii toate lucrurile pe care le făcea deja pentru copilul ei

. Din dragoste pentru copii, Mirela Retegan a creat Fenomenul Zurli, cel mai mare teatru privat din România cu personaje şi poveşti sută la sută româneşti. Un concept care înlocuieşte educaţia formală cu un spectacol al imaginaţiei.

Mirela are o vastă experienţă în media: radio, televiziune şi presa scrisă, unde a condus staţii locale (Radio Transilvania), a făcut ştiri, divertisment şi emisiuni de autor, a fost corespondent BBC, PRO TV şi Mediafax.

Noua serie de evenimente Meet the WOMAN! îl va avea prezent pe Paul Renaud, Executive Coach şi autor al cărţii „A Networking Book”, ce va prezenta cele mai bune tehnici de networking şi beneficiile conectării cu alte persoane.
Paul Renaud are peste 31 de ani de experienţă profesională, 15 dintre ei în funcţii executive în companii din 10 ţări, este Executive Coach calificat pentru orice nivel de management, cu specializare în optimizarea performanţei şi desfăşoară workshop-ul Masters of Networking, în care pune la dispoziţia participanţilor experienţa lui în acest domeniu.

Înfiinţată în 2009 de Alice Botnarenco, organizaţia Femei în Afaceri dezvoltă proiecte care se adresează antreprenoarelor şi femeilor care lucrează în companii. În 2012, a reprezentat România la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic internaţional pentru femei, a relansat site-ul femei-in-afaceri.ro, poziţionat ca un portal cu informaţii din mediul feminin de afaceri, şi a creat prima platformă online de business dedicată femeilor din țară.

Pornită iniţial ca o comunitate online, Femei în Afaceri numără în prezent peste 2.000 de membre în grupul de pe Linkedin şi câteva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfăşurate pe parcursul a șase ani de existenţă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii