Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

(P) Mesajul și viziunea Rebels and Rulers în noul context

„Trebuie să luăm timpul acesta care ne-a fost dat pentru a lua deciziile grele, pentru a forța și a induce transformarea, așa cum nu am mai făcut-o vreodată. Cu venirea toamnei, sper să văd industrii redimensionate și restructurate. Să vedem că rebelii și strategii se adună, pe măsură ce barierele de opoziție coboară și luptele noastre comune nivelează terenul de joc. Să asistăm la schimbări și moduri revoluționare de a gândi, de a lucra, de a ne juca și de a influența situații. Să ne asumăm și mai mult responsabilitatea pentru evoluția forumului nostru global de business și branding și cum poate el să afecteze palpabil viitorul” transmite Flavia Barbat Anghel, fondatoarea Rebels and Rulers.
Flavia Anghel

„În ultimii ani ne-am format împreună sub emblema asumării responsabilității. Speakerii, participanții și partenerii noștri — cunoscuți colectiv ca prietenii și familia noastră — împreună cu echipa noastră, au înțeles dintr-o etapă timpurie că brandingul se află la baza unora dintre cele mai importante provocări și oportunități ale societății. El se află, de asemenea, la baza afacerilor noastre — gândire care a început să se răspândească mai rapid în aceste circumstanțe nefericite. Mai mult ca oricând, liderii brandurilor din întreaga lume sunt în căutare de sprijin, loialitate și comunitate.

În ceea ce ne privește, ne considerăm norocoși din perspectiva evenimentului. Din fericire, compania noastră nu depinde de evenimentul anual din luna octombrie de care cu toții ne-am atașat. Revista noastră digitală, Brandingmag, și consultanța continuă să ne permită să deservim și alte persoane care au nevoie. De asemenea, reacțiile greu de prevăzut sau de prezis ale diferitelor publicuri nu ne sunt străine — în calitate de creativi, strategi și tehnologi, ne confruntăm cu acest risc în fiecare zi. Ceea ce nu vrem să riscăm însă, este siguranța oamenilor noștri.

Aici nu mă refer doar la siguranța fizică, care este un factor predominant. Mă refer și la siguranța psihologică. Nu-mi pot imagina ce impact ar avea asupra moralului echipei mele contruirea unui eveniment pe parcursul unui intreg an, pentru ca apoi să fie anulat în ultimul moment. Nu mai vorbim de faptul că această situație în care ne regăsim în prezent, ca specie, a creat un nivel de liniște și reflecție, care este pur și simplu fără precedent în vremurile noastre. Ne permite să respirăm — nu la sfârșitul unui sprint interminabil, ci incet și zilnic. Ne oferă o șansă de a reinventa modul în care facem lucrurile într-un fel care poate nu ar fi fost posibil daca am fi continuat să alergăm.

Trebuie să luăm timpul acesta care ne-a fost dat pentru a lua deciziile grele, pentru a forța și a induce transformarea, așa cum nu am mai făcut-o vreodată. Cu venirea toamnei, sper să văd industrii redimensionate și restructurate. Să vedem că rebelii și strategii se adună, pe măsură ce barierele de opoziție coboară și luptele noastre comune nivelează terenul de joc. Să asistăm la schimbări și moduri revoluționare de a gândi, de a lucra, de a ne juca și de a influența situații. Să ne asumăm și mai mult responsabilitatea pentru evoluția forumului nostru global de business și branding și cum poate el să afecteze palpabil viitorul.

Lucrurile sunt diferite acum, iar managementul schimbării se aplică la nivelul brandului. În cazul nostru, am ales să renunțăm la evenimentul nostru din luna octombrie și să ne concentrăm pentru restul anului pe aducerea speakerilor noștri, și a educației pe care aceștia o oferă, mai aproape de liderii business-urilor din întreaga lume într-un alt format. Vom aduce mai multe oportunități care să faciliteze gândirea strategică și inovatoare, împărtășirea experiențelor, colaborarea și transformările pozitive.

Și, nu vă faceți griji, Rebels and Rulers va reveni în octombrie 2021. Vă promit, totuși, că ne veți vedea mai devreme decât atât.”

Flavia Barbat Anghel
Founder & CEO of Rebels and Rulers

 

 

###

Despre conferință

REBELS AND RULERS este cea mai complexă conferință de business și branding a Europei de Est, care aduce laolaltă specialiști în domeniu din toată lumea, pentru a inspira și stimula business-urile locale. Evenimentul va avea loc în octombrie 2021, în București. Website: RebelsRulers.com.

Despre organizator

Organizatorul conferinței este Brandingmag, jurnalul independent internațional lansat în 2011, care oferă conținut analitic despre industria de branding globală. Echipa Brandingmag este formată din jurnaliști dedicați și contribuitori internaționali, specialiști în branding și marketing din agenții și companii de renume mondial. Revista aduce expertiza lor aproape de marketeri și antreprenori prin analize de calitate a tot ceea ce ține de strategii și campanii fresh de branding, identitate și dezvoltare de brand, și execuții impresionante.

###

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii