FacebookTwitterLinkedIn

După ce în trecut au investit în Sibiu și Cluj-Napoca, la începutul anului, reprezentanții companiei anunțau începerea lucrărilor în 2017 în două orașe importante: Constanța și Târgu-Mureș, noile proiecte însumând aproximativ 8000 de apartamente noi. Extinderea continuă și în proiectele din Brașov, planul macro al companiei fiind acela de extindere la nivel național a brandului.

Primul bloc din Constanța, vândut în fază de proiect

La numai o lună de la scoaterea în vânzare a primelor apartamente la litoralul mării, primul bloc al Maurer Residence Constanța a fost vândut, urmând să fie predat anul viitor. ,,Proiectul a fost primit cu mare deschidere și a fost o surpriză plăcută pentru noi să observăm chiar de la început o asemenea forță de cumpărare”, declară Petruț Pricop, manager proiect Maurer Residence Constanța.  Apartamentele de la malul mării au trezit un interes deosebit atât familiilor constănțene, cât și investitorilor care își doresc să fructifice potențialul turistic al litoralului românesc, au transmis reprezentanțiii companiei.

Extindere în cele două cartiere Maurer Imobiliare din Brașov

În Brașov, dezvoltatorii au anunțat construirea a peste 1700 de apartamente noi în cartierele Avantgarden3 și Maurer Residence Tractorul. ,,Chiar dacă o parte a echipei noastre s-a dedicat dezvoltării brandului în noile orașe, am considerat oportună și firească mărirea comunităților Maurer Imobiliare din Brașov. Astfel, cel mai nou proiect din Brașov, Maurer Residence va însuma peste 1000 de apartamente, iar în Avantgarden3 vom construi aproximativ 1400 de unități locative noi”, explică Liviu Andrei, director dezvoltare Maurer Imobiliare.

Implicare în igienizarea zonei la Târgu Mureș

Proiectul din Târgu Mureș mai are nevoie de aprobări din partea autorităților locale până la scoaterea în vânzare a unităților locative. Între timp, echipa Maurer Imobilare lucrează la o strategie de igienizare a zonei. ,,Vrem să ne asigurăm că facem tot ceea ce putem să oferim comunităților în care intrăm cele mai bune condiții, așa că acum ne concentrăm pe curățarea serioasă a zonei din Târgu-Mureș, înainte chiar să demarăm procesul de vânzare. Până acum, sute de persoane ne-au contactat interesate de acest proiect și sunt pe lista noastră de cumpărători”, ne-a declarat Alfred Back, manager de proiect Maurer Residence Târgu Mureș.

,,În momentul în care am pornit afacerea în domeniul imobiliarelor, mi-am dorit să împlinim visul cât mai multor oameni de a avea o locuință și de a face parte dintr-o comunitate frumoasă, în care să își crească copiii. Acum am simțit că este momentul să ducem visul mai departe.” Întrebat de unde vine  ambiția de a transforma un ansamblu rezidențial într-un brand național, omul de afaceri Simon Maurer spune: ,,Energia noastră de a face atât de multe investiții vine de la miile de familii care au ales ca Maurer Imobiliare să le fie casă. Dincolo de construcții și finisaje premium, inima Maurer Imobiliare sunt miile de clienți care au ales să își trăiască povestea alături de noi. Să ducem mai departe această frumoasă poveste este de datoria noastră, numai prin exemplu propriu vom face comunitățile din care facem parte să înflorească”.