Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

(P) Maratonul de deasupra Bucureștiului – Skyrun, la a doua ediție

După o primă ediție de succes, în care toți cei peste 600 de participanți au trecut linia de finish, cea de-a doua ediție a maratonului de alergare pe scări, găzduit de SkyTower – cea mai înaltă clădire din România, își asteaptă concurenții la start pe 25 octombrie.
SKYRUN 2014

La ediția anterioară a Skyrun au participat sportivi profesioniști, angajați din corporații și alți concurenți care au dorit să își testeze limitele într-o cursă contratimp de alergare pe scări: 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune.

Anul acesta, Raiffeisen Property International, smartatletic și HOSPICE Casa Speranței, alături de prietenii și susținătorii miscării, dau startul unei noi ediții de Skyrun, un eveniment deosebit prin care fiecare participanți va contribui personal la dotarea și funcționarea spitalului HOSPICE, unitatea de îngrijire construită în Parcul Plumbuita. Taxa de participare va fi donată în întregime pentru atingerea acestui obiectiv social de importanță majoră, ai carui beneficiari sunt adulții cu cancer în stadii avansate și copiii cu diagnostic limitativ de viață, care necesită servicii medicale specializate de îngrijire paliativă.

Gabriel Solomon va da startul ediției a doua a Skyrun în data de 24 octombrie, printr-un maraton de alergat pe scări de 24 ore, în premieră națională. Acesta va preda ștafeta participanților care vor lua cu asalt scările a doua zi..

Mai mult decât un eveniment ce încurajează mișcarea și promovează un nou tip de alergare (în România), mai mult chiar decât un maraton care “pune la bătaie” o priveliște unică asupra Bucureștiului, Skyrun aduce oamenii împreună și susține implicarea activă în comunitate. Este o provocare minunată pe care au acceptat-o deja aproape 600 oameni.

Poți fi și tu printre ei. Te asteptăm la start!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii