FacebookTwitterLinkedIn

“Tehnologia ne redefineşte viaţa şi, de câţiva ani, suntem martorii unor schimbări fundamentale care se petrec la nivelul societăţii. Sunt schimbări tehnologice care ne-au obligat să ne redefinim modul în care gândim, proiectăm şi administrăm afacerile. Orice business proiectat acum câţiva ani, care nu a luat în calcul sau care nu s-a adaptat noilor tendinţe, ca de exemplu, cerinţelor de mobilitate ale clienţilor sau prezenţei în Social Media, are şansele diminuate de reuşită. În ziua de astăzi, mentalitatea şi comportamentul clienţilor s-au modificat radical, dacă este să ne gândim doar la consumatorul de afaceri pe Internet.” – anunță Președintele CIO Council Romania, Yugo Neumorni.

Organizatorii evenimentului, CIO Council și CARIERE, promit un eveniment exclusivist, cu invitați și speakeri influenți din industrie. Îi vom avea alături pe: Jordan Janeczko, Global cloud strategist and a member of the Atos Scientific Community, Vasile Voicu, Manager Managementul Produsului CORE Segment Business Romania, Telekom, Marcus Frantz, Chief Information Officer of OMV Group Austria, Kostas Loukas – General Manager Microsoft Romania, Armin Dinar, Senior Manager, PwC Romania, membri ai CIO Council, IT manageri din marile companii active în România.

Cloudul, cea mai bună soluţie de externalizare: Soluţiile migrate în cloud sunt, de fapt, o alternativă eficientă pentru toţi consumatorii de tehnologie. Aceasta reprezintă o soluţie în special pentru furnizorii de software, ale căror soluţii au nevoie de scalabilitate, de disponibilitate superioară şi de costuri flexibile. „Nu mai este de conceput astăzi să gândeşti o soluţie fără cel puţin o abordare hibridă. Securitatea soluţii în cloud este de multe ori superioară celei asigurate on-premise”, afirmă Bogdan Tudor – CEO Class IT Outsourcing și membru CIO Council.

Auzim, tot mai des, despre Agile. Despre ce este vorba şi ce înseamnă acest termen ne vorbeșteAurelian Sin, IS/IT Director South East Europe, Danone și membru CIO Council. “Agile este un concept pe care eu îl înţeleg cu două sensuri: unul se referă la abilitatea de a fi agile (agil) în modul de a conduce o companie, iar al doilea e legat de metodologia de project management Agile Scrum. Primul înţeles se referă la abilitatea conducerii unei companii sau a unui departament, de a se adapta rapid şi uşor schimbărilor externe şi interne – nu putem să ne plângem că mediul de afaceri al ultimilor ani nu ar fi fost caracterizat de un dinamism ridicat. Vedem deja şi ştim că, în viitor, schimbările se vor accelera chiar mai mult. Metodologia Agile Scrum abordează proiectele pe bază de cicluri mici de implementare, care dau rezultate mult mai eficiente într-un mediu dinamic, deoarece în ciclurile de durată (6-12 luni) apare un risc ridicat de schimbare a cerinţelor iniţiale până la implementare”.

Programul evenimentului a fost anume creat să răspundă celor mai mari provocări cu care se confruntă IT managerii. Aflăm așadar de la adevărații profesioniști:

Care sunt perspectivele în ceea ce privește implicarea tehnologiei în cultura organizațională existentă în acest moment?

Care este rolul CIO-ului într-o etapă a transformării digitale?

Care sunt cele mai mari provocări actuale legate de securitatea datelor? Cum putem ține pasul cu amenințările cibernetice?

Cum va arăta Internet of Things în România lui 2015?

Prezentările din eveniment vor fi însoțite de paneluri de discuție.

Pentru înscrieri sau informații suplimentare, accesați www.cioconference.ro