FacebookTwitterLinkedIn

Pe 16 noiembrie, la Institutul Cultural Român, între orele 12:30 – 17:00, are loc cea mai curajoasă competiție de public speaking din România: “Totul pe O Carte”. Evenimentul este organizat de compania de training Self Trust Academy și aduce impreună profesioniști din diverse domenii, având în comun motivația de a deveni speakeri de succes.

Totul pe O Carte” este o competiție, cu absolvenți ai cursului de public speaking al Self Trust Academy, “Nu Am Venit sa Tin un Discurs”, care vor arata cât de repede poate avea loc schimbarea, în numai 2 saptămâni de curs. Cum au trecut, adică, de la emoții greu de stăpânit la unele îmblânzite, care dau viață unui discurs, de la gesturi fără forță la un limbaj nonverbal care pune punctul pe „i” într-un speech, de la oameni cu zero experiență în public speaking, la speakeri care pot ține un discurs pe orice subiect.

În timpul competiției, publicul va avea posibilitatea de a transmite păreri și sugestii legat de prezentările urmărite și va asista la feedback-ul live oferit de trainerii Self Trust Academy, pentru fiecare prezentare în parte. De asemenea, trainerii Self Trust Academy, Alin Comșa si Andrei Dunuță, vor oferi un workshop despre public speaking si vânzări

Iată 3 motive pentru a participa la „Totul pe o Carte”. Vei fi alături de lideri autentici, care te vor inspira să-ți depășești limitele și să devii mai încrezător în propriile forte, dar și să îți îmbunătățești abilitățile de vorbire în public. Vei avea parte de un training cu informație de calitate despre public speaking și vânzări oferit de Self Trust Academy, Tipa& Tricks în Public Speaking. Nu în ultimul rând, vei cunoaște profesioniști din domenii diverse, interesați de dezvoltare personală, căci printer participanți de numără antreprenori, manageri și oameni de marketing.

Evenimentul va avea loc pe data de 16 noiembrie 2014, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru, Nr. 38, București). Pentru detalii și înscriere, vizitează site-ul evenimentului: http://nuamvenitsatinundiscurs.selftrustacademy.ro/.