Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

(P) Management, leadership și vânzări, cu Train Your Brain, în septembrie, la Ibis Constanța

Train Your Brain, una dintre cele mai active și apreciate companii de training și conferințe continuă seria weekend-urilor de training pe litoral, la Hotel Ibis, Constanța.
20150612_104801

În datele de 1 si 2 septembrie 2017 va avea loc Sales Train Camp, iar pe 15 si 16 septembrie ne vom întâlni, în același loc, la Management & Leadership Train Camp.

Pe parcursul weekend-ului de training dedicat vânzărilor, în 1 și 2 septembrie, veți parcurge noțiunile esențiale din tehnicile de vânzare și negociere, trecând prin vanzare B2B și telesales până la zona de customer service și managementul conflictelor din procesele de vânzare și negociere. O sinteză succintă și completă a modulului de training de vânzări Train Your Brain, util atât celor aflați la început de drum în activitatea de vânzări dar și celor care au deja experiența în această activitate, managerilor de departamente, team leader-ilor și proprietarilor de companii mici și mijlocii.

Temele abordate în 15 și 16 august, în week-endul dedicat managementului și leadershipului, te vor ajuta să faci o radiografie a stilului de leadership folosit de către tine în prezent, un ghid practic ce iți aduce instrumente ce vin din experiența unor manageri de mare notorietate, pentru a fi folosite în activitatea ta zilnică la “cârma” echipei sau companiei.

Vei deprinde tehnici de construcție a obiectivului, stabilire a strategiei de atingere a acestuia, de analiză a indicatorilor de performanță, dar și tehnici ce te vor dezvolta ca și leader, cum ar fi: de motivare a echipei, dezvoltare prin feedback, delegare către membrii acesteia și nu în ultimul rând, de conducere situațională a membrilor echipei, în funcție de gradul lor de maturitate.

Train Your Brain a fost lansat de către Alexandru Baltat în toamna anului 2012 și, de atunci, a organizat peste 120 de evenimente, seminarii, conferințe si traininguri open, dar și inhouse, la care au participat peste 2000 de persoane din mai mult de 500 de companii din București și din țară.

 

Pentru program, agendele detaliate și înscriere accesați www.trainyourbrain.ro.

 

Un eveniment în parteneriat cu Forbes Romania si Wall-Street.ro

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii