FacebookTwitterLinkedIn

Ai o întâlnire business şi ai vrea să îţi surprinzi colaboratorii într-un mod plăcut? Există o metodă care nu va da greş: florile! Un buchet de flori sau un aranjament floral pot fi cel mai delicat şi mai potrivit dar, indiferent de situaţie. Florile pot fi elementul cu care să începi o colaborare, care să te ajute să consolidezi relaţiile de afaceri sau să le menţii la fel de fruptuoase. Oferăflori partenerilor de afaceri şi drept mulţumire pentru colaborarea avută, cu ocazia onomasticii, a zilelor de naştere sau de sărbători.

Artiştii florali recomandă un buchet de flori mai sofisticate pentru doamne şi un aranjament floral business pentru domni. Alege florile în funcţie de evenimentul la care le vei oferi, de persoana care le va primi şi de ocazia cu care faci acest gest. Cele mai potrivite alegeri constau în flori exotice pentru doamne, iar pentru domni, un aranjament floral mai sobru, eventual cu o sticlă de băutură fină. Flori deosebite, precum Strelitzia, Protea, Leucadendron, Anthurium, Leucospermum sau frumoasele orhidee sunt alegeri potrivite pentru buchetele business sau pentru aranjamentele florale. Acestea trebuie să aibă o notă elegantă, evitându-se aranjamentele în coşuri rustice. Calitatea, rafinamentul şi bunul gust trebuie să primeze în alegerea unui cadou business.

Dacă nu întâlneşti personal colaboratorii cărora vrei să le oferi florile sau aranjamentul floral, poţi comanda flori online, cu livrare la birou, o metodă simplă şi eficientă prin care să menţii o relaţie cât mai astânsă cu partenerii, colaboratorii şi chiar cu angajaţii. Oferă flori şi vei vedea că afacerile vor merge şi mai bine!