FacebookTwitterLinkedIn

Campania este inițiată cu ocazia lansării celei de-a treia cărți scrisă de acesta împreună cu Diana Crișan, directorul executiv al uneia dintre companiile pe care le conduce și se desfășoară în perioada 14 – 18 septembrie.

Practic, fiecare comandă a cărții ,,Grăunțe pentru succes” înseamnă o șansă de câștig. Lorand Soares Szasz declară că este prima dată când derulează o asemenea campanie și că a ales să facă acest gest acum pentru că echipa a ajuns la maturitatea necesară pentru a oferi din experiență unei alte companii.

,,Practic, echipa mea va lucra o zi întreagă, pe banii mei, pentru altcineva. Ei vor face un diagnostic al afacerii pentru a identifica punctele care ar avea nevoie de îmbunătățiri, după care vor stabili o strategie de implementare pentru 6 luni de zile pentru compania respectivă”,  spune Lorand.

El crede că o companie, oricât de bună ar fi, poate avea anumite puncte slabe care pot fi corectate prin consultanță externă. ,,E o chestiune de viziune de ansamblu, inclusiv în firma mea există consultanți externi.” explică acesta.
Ideea i-a venit după ce, la ultimul său workshop de fidelizare a angajaților, numeroși antreprenori s-au declarat curioși să vadă echipa sa la muncă, să observe strategia de muncă.

,,Vom veni cu experiența și cunoștințele noastre din marketing, marketing online, financiar, management, construirea unei echipe, logistică și vom adapta ceea ce știm unui nou domeniu. E o premieră și pentru noi și suntem foarte entuziasmați ș nerăbdători”, adaugă Diana Crișan, directorul executiv și co-autorul cărții de dezvoltare personală și profesională ,,Grăunțe pentru succes”.

Cartea ,,Grăunțe pentru succes” prezintă experiența și lecțiile Dianei de când a început cariera ca asistent manager, în urmă cu trei ani de zile, până la provocările ce i-au stat în față ca lider de echipă. Fiecare lecție este completată de Lorand Soares Szasz cu sfaturi de creștere pe plan personal sau profesional.

Cartea poate fi comandată aici. Pentru cei care locuiesc în București și în apropiere, Lorand Soares Szasz va susține în 15-16 septembrie seminarul gratuit ,,21 metode pentru a crește afacerea ta” la Crystal Palace Ballrooms, ocazie cu care vor putea achiziționa cartea și vor intra în competița pentru echipa sa.

Anunțarea câștigătorului campaniei se va face luni, 21 septembrie pe pagina de facebook a lui Lorand Soares Szasz