FacebookTwitterLinkedIn

Designerul Michael Louis Maddaloni a recunoscut această schimbare către caracterul practic la nivel personal și a construit o companie de renume mondial în doar câțiva ani. Conceptualizată în 2012, Michael Louis este o marcă eponimă pentru stilul de viață luxos, care se concentrează pe articole din piele, precum huse pentru telefon, portofele, suporturi pentru chei și multe altele. Ceea ce a început ca un proiect din pasiune pentru a-și exprima stilul personal, a devenit una dintre principalele companii din domeniul accesoriilor din piele la nivel mondial. Am obținut informații direct de la Michael pentru a înțelege mai bine motivele pentru succesul unei companii de modă ca a sa, astăzi.

Ca milenial, Michael a înțeles în mod natural nevoile și dorințele semenilor săi consumatori. Votat „Cel mai bine îmbrăcat” din clasă în anul terminal la Half Hollow Hills High School East, Michael s-a priceput întotdeauna la stil și a fost un lider al tendințelor. Era o plăcere pentru el să se mândrească cu ceea ce purta și să descopere stiluri noi și a observat că acest lucru rezona și cu alte persoane. Împărtășindu-și stilului de viață pe rețele de socializare via @michaellouisny, Michael a câștigat un număr important de urmăritori, creând o comunitate de pasionați de modă și lux care gândeau la fel. Un lider al tendințelor și vizionar înnăscut, el a reușit să dea tonul pentru ceea ce era „la modă”, rămânând în același timp fidel stilului său personal.

Cu o pasiune pentru design și spirit antreprenorial, Michael și-a ascultat instinctul și a introdus pe piață propria linie de accesorii. Primul produs al liniei Michael Louis din 2014 a fost un suport pentru carduri din piele, elegant, cu patru buzunare – un articol simplu, dar funcțional. Michael împărtășește faptul că prefera să nu poarte cu el o mulțime de carduri sau bani, mai ales atunci când se plimba prin Manhattan, unde locuia la vremea respectivă. Un suport pentru carduri a fost soluția perfectă, în care încăpeau actul de identitate esențial, cardul bancar, cartea de vizită și câteva bancnote, în caz de nevoie. Desigur, pe piață se găseau deja suporturi pentru carduri, dar datorită folosirii unor tipuri unice de piele și stilizării pieselor în stilul său îndrăzneț și foarte la modă, suporturile pentru carduri Michael Louis  din piele s-au remarcat ca fiind inovatoare, fără a fi nevoie să revoluționeze produsul în sine.

Acest lucru a coincis cu o primă lansare de succes, iar creșterea pieței de smartphone-uri și, ulterior, a celei de huse pentru telefon, a determinat următorul sector de piață pe care urma să îl abordeze compania Michael Louis. Fiind un articol aproape esențial, pe care majoritatea oamenilor se bazează pentru comunicare, smartphone-ul modern a devenit un bun extrem de prețuit. Pe măsură ce prețul smartphone-urilor a devenit substanțial, din ce în ce mai multe persoane au cerut o modalitate de a proteja aceste dispozitive împotrivadeteriorării. Folosind multe dintre aceleași tipuri de piele premium din care au fost fabricate suporturile pentru carduri, Michael Louis a introdus o linie de huse pentru telefon cu o combinație de protecție și stil care era greu de găsit până la acel moment. Husele au evoluat oarecum de-a lungul anilor, dar accentul pe protecție a fost întotdeauna în prim-plan, alături de stilul unic și aspectul personalizat. Nu mai trebuie să faceți compromisuri între o husă pentru telefon care arată bine și una care vă va proteja efectiv telefonul. Impresionanta protecție 360 de grade datorită marginilor și absorbția șocurilor în cazul căderii de la 10 metri sunt câteva dintre caracteristicile importante datorită cărora husele pentru telefon din piele Michael Louis sunt superioare în comparație cu restul.

A fost necesară doar o progresie naturală pentru a ajunge la al treilea element esențial, cheile, în realizarea pieței pentru produsele mici din piele. Un suport pentru chei nu numai că vă ajută să vă organizați cheile, dar face mai ușoară găsirea și manipularea acestora. Din punctul de vedere al utilității, aceste articole esențiale au un grad maxim de utilizare, deoarece sunt lucruri pe care probabil trebuie să vă bazați zilnic. Rezonanța cu cerințele consumatorilor și dialogul deschis despre modul în care marca Michael Louis ar putea fi un atu pentru oamenii din întreaga lume au deschis cu adevărat ușile pentru creștere. Mesajul mărcii Michael Louis, care îmbrățișează individualitatea a susținut și mai mult ideologia consumatorului modern care a rezonat în întreaga lume. Compania Michael Louis expediază cu mândrie produse în întreaga lume, prin FedEx, în peste 100 de țări, prin intermediul site-ului oficial, www.MichaelLouis.com.