Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

(P) Learn With Music, un program interactiv de învățare a limbii engleze pentru copilul tău!

Vrei să investești timpul petrecut alături de copilul tău în cadrul unul program educativ, dar informal, unde cel mic să se simtă în largul lui și să se bucure de procesul de învățare?
learn with music

Learn With Music este un curs special realizat pentru preșcolari și se bazează pe trei concepte importante: învățarea unei limbi străine – limba engleză, abordarea acestei tematici prin muzică, joc, mișcare și nu în ultimul rând – implicarea activă a părintelui în cadrul activităților desfășurate.

ÎNVĂȚAREA LIMBII ENGLEZE. Îți propunem să încerci o experiență bilingvă pentru copilul tău chiar de la cea mai fragedă vârstă. De ce? Pentru că etapa primilor ani de viață este momentul când cei mici preiau toate informațiile din jur, sunt deosebit de curioși și dornici să descopere cât mai multe lucruri noi. Studiile de specialitate demonstrează faptul că limba străină este asimilată cel mai bine odată cu învățarea limbii materne!

Programul Learn With Music se bazează pe materialele specializate ale programului american The Music Class Inc®, care constau în colecții de cântece și manuale online în limba engleză pe care participantii le vor primi acasă, pentru studiu!

Ai încredere în copilașul tău – este foarte inteligent!

MUZICA, JOCUL și MIȘCAREA -În primii ani copiii învață prin repetiție și joc – iar programul nostru aduce ca liant muzica! Colecțiile de cântece prezintă noțiuni de bază: învățăm săptămânal despre fructe și legume, animale, membri familiei, părți ale corpului, mijloace de transport, culori, etc. Pentru fiecare dintre aceste noțiuni există un cântecel dedicat, copiii dansează și folosesc instrumente muzicale specifice: clopoței, ouă zornăitoare, tamburine, shakere, tobe, bețe de ritmică. Ambientul este plăcut, părinții se conectează cu copiii și comunică prin ritm muzical și armonie!

IMPLICAREA PĂRINTELUI – Avem nevoie de voi: mami și tati! Pentru că sunteți modelul principal din viața celor mici! Copiii studiază deosebit de atent comportamentul părinților și vor acționa urmărind fiecare gest sau cuvânt al vostru! La Learn With Music părinții participă activ la clasă, cântă împreună cu copiii și profesorul, iar cei mici învață cuvinte, scurte comenzi în limba engleză și socializează cu ceilalți prieteni. Copiii vor asculta CD-ul cu melodiile și vor cânta împreună cu părinții acasă.

Feedback-ul pozitiv primit din partea părinților, dar mai ales al copiilor, este cel care reafirmă succesul acestui program. Cei mici răspund pozitiv activităților de la clasă, organizate în cântecele tematice, repetitive, precum strângerea jucăriilor („Clean Up!”), pregătirea pentru somn – cântecul de leagăn („Lullaby”), salutul tuturor prietenilor la începutul clasei („Say Hello – I’m so happy to see you!”) sau promisiunea de a reveni săptămâna următoare („See you next time!”). Copiii reacționează și acasă la aceste îndemnuri învățate la clase.

Cursurile Learn With Music sunt susținute și cu implicarea copiiilor, profesorul oferindu-le libertate de exprimare și inițiativă: ei sunt încurajați să își exprime părerea despre culorile preferate, locurile în care doresc să meargă cu mijloacele de transport, fructele favorite. Clasele Learn With Music se încheie empatic, prin îmbărțișări căduroase, copiii arătându-și bucuria și entuziasmul.

Cursul Learn With Music a fost introdus în România în anul 2011 de către directorul programului – Daisy Daniela Toma: o mămică dedicată băiețelului ei Alex, care avea pe atunci 2 ani. Conceptul Learn With Music a fost adus din America, unde Daisy a predat acest curs copiilor timp de zece ani.

În cei șase ani de funcționare al programului, mii de copii au luat contact cu primele ritmuri și tonurile muzicale, și-au dezvoltat pasiunea pentru muzică, au descoperit dorința de a studia un instrument muzical. Cursul a fost primit cu mare succes și în grădinițele private, unde face partea din curiculă sau este un opțional.

Learn With Music s-a extins chiar și în alte orașe din țară: Brașov, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Craiova, Sibiu, Suceava!

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii