Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

(P) La o promenadă pe schiuri în Alpii Austrieci

Centrul comercial Promenada
Te invitam sa descoperi farmecul Austriei printr-o experienta speciala chiar in inima Bucurestiului.

Pregatit de iarna? Bucuros sa fii oaspetele nostru? Zi-ne DA si te invitam cu drag pe 16 noiembrie la Promenada pentru a incepe oficial “O iarna plina de pofta de viata”.Ti-am pregatit un program complex pentru o zi cu specific austriac.

Dupa ce ai facut ochi si te-ai aranjat, adicala ora 11:00, te asteptam la noi sa stai la masa cu Horia Varlan, seful retetelor din bucataria romaneasca. Acum, insa, Horia e pregatit sa ne surprindasi promite sa ne invaluie in cele mai delicioase arome culinare austriece, direct de pe schiuri. Nu de alta, dar pe partie e bine sa fii hranit corespunzator de gustos.

Cei mai indrazneti in ale gatitului pot asista chiar din primul randsi uite asa pot avea norocul sa devina “mana dreapta” a  lui Horia pentru intreaga dimineata din bucataria austriaca. Deja ne trec tot felul de fiori pe limba, mai bine sa vedem cum continuam “Iarna plina de pofta de viata”.

Pentru copilasi am pregatit o zona speciala, cu jocuri si concursuri de iarna.  Cei mici si buni la geografie au sanse sa castige premii atractive, iar talentatii la schi vor afla povesti de pe partie, inspirate de istoria acestui minunat sport. Si asta nu e tot. Pentru ca iarna austriaca e pana la urma despre zapadasi bucurie, copilasii vor putea lua lectii de origami direct de la un specialist. Cele mai interesante figurine vor fi expuse si premiate, asa ca lasati copiii cu inspiratie sa zburde de bucurie!

Dar intre timp, noi astia un pic mai mari ce facem, oare? Putina miscare, poate? Ai ghicit. O zi la munte inseamna multa energie consumata, asa ca ne vom antrena impreuna pentru asta. Cu ajutorul consolei Play Station vei avea posibilitatea sa-ti testezi pofta de adrenalinaimpreuna cu partenerul tau, ca sa fiti siguri ca sunteti numai buni de schiat pe partiile din Austria.

Après-ski-ul se va petrece in compania trupeiXtreme si al lor spectacol “Schiori la inaltime”, special conceput pentru acest eveniment. De la ora  19:00 ne vom tine asadar respiratia, dupa care ii aplaudam si ne pregatim pentru marea tragere la sorti. Un sejurcomplet pentru o familie cu 2 copii la un hotel de 4 stele din feericul Tirol, acesta este premiul oferit de Happy Tour celui mai norocos dintre participanti. Si totusi nu doar atat. Marele  premiu este completat de Asigurarea pentru sporturi de iarnasi sporturi extreme oferita de Generali Romania  iar pentru ca drumul pana la schi in Austria sa nu iti rezerve decat surprize placute, vei primi si un Card de Asistenta Rutiera de Vacanta 9695.

Daca mai spunem ca alaturi de noi, pe toata durata zilei, vor fi Morar si Buzdugan, e clar ca distractia se va incinge. Puneti-va gand de iarnain ghete si haideti la Promenada. Programul complet al evenimentului este disponibil la adresa www.austria.info.

Evenimentul este organizat de catre Oficiul National de Turism al Austriei si are ca parteneri: Promenada, Happy Tour, Generali Romania, 9695, Austrian Airlines, Reusch si Billa Romania.

Pentru mai multe detalii, ne puteti  contacta la adresa de e-mail cristina.stoica@pandorra.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii