FacebookTwitterLinkedIn

Audiența va fi alcătuită din peste 200 de lideri de vârf ai industriei, precum și decidenți din industriile conexe și din rândul autorităților publice cu atribuții de reglementare și control.

Premiile Energy Oscars 2013 au rolul de a recunoaște și răsplăti reușita și bunele practici în sectorul energetic din România. Proiectul lansat de energynomics.ro își asumă ca rol principal să ofere comunității energetice din România modele de succes, repere aspiraționale și studii de caz din partea unor organizații și personalități excepționale.

Totodată, premiile Energy Oscars 2013 își propun să scoată în evidență reușitele din domeniul energetic pentru o mai bună vizibilitate în fața partenerilor de afaceri și a publicului larg. Premiile se bucură de susținerea și încrederea celor mai reputate instituții și asociații profesionale din domeniul energetic autohton.

Candidaturile au fost colectate între 20 august și 20 octombrie. Cei șapte membri ai juriului au avut de analizat 44 de propuneri. Ei și-au exprimat opțiunile online, pe site-ul oscars.energynomics.ro.