Cautare




, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Artă & Cultură |
|

(P) Jack Canfield, creatorul „Supă de pui pentru suflet” – în premieră în România

Jack Canfield, omul din spatele bestseller-ului ,,Supă de pui pentru suflet" vine în premieră  în România.
Jacqueline

Deține recordul mondial pentru 7 volume aflate concomitent pe lista de bestseller-uri ale revistei New York Times.

După ce, timp de 40 de ani, a studiat principiile și metodele prin care se poate ajunge la succes, va susține la Cluj Napoca in 10 martie seminarul ,,Principiile succesului”.

Considerat ,,success coach-ul” numărul 1 al Americii și trainerul care a ,,creat” cei mai mulți milionari, prezintă pentru publicul român 64 de principii  fundamentale pentru cei care vor să-și trăiască visul.

Viața dincolo de cele mai frumoase vise

„Nu contează dacă țintele tale sunt să ajungi un vânzător de top, un arhitect extraordinar, să iei numai note de 10 la școală, să slăbești, să îți cumperi o casă de vis,  să ajungi multimilionar sau un antreprenor de succes – principiile și strategiile sunt aceleași. Dacă le înveți și le aplici cu disciplină, iți vei transforma viața dincolo de visele cele mai frumoase”, declară Jack Canfield despre setul de principii pe care îl va prezenta românilor.

Întregul seminar este conceput ca un plan de acțiune pentru a reuși în viață atât pe plan personal, cât și profesional.

Succesul în 6 pași

Seminarul e structurat în 6 pași, 64 de principii și exerciții practice, pornind de la fundamentele succesului, transformarea personală, ce presupune o echipă de succes, cum să construiești relații de succes, succesul financiar până la trecerea la acțiune și aplicarea acestor pași în viața personală.

Despre autor

Jack Canfield este unul dintre speakerii motivaționali recunoscuți la nivel mondial. Este fondatorul și coautorului bestseller-ului nr #1 „Supă de pui pentru suflet” ce a fost tradus în peste 39 de limbi și a fost vândut în peste 80 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Evenimentul este recomandat de trainerul roman Lorand Soares Szasz.

 

7 sfaturi pentru succes preluate din volumul „Principiile succesului”

1. Asumă-ți responsabilitatea 100%! Nimeni nu e responsabil să îți umple viața de fericire și împlinire în afară de tine însuți!

2. Identifică clar rolul tău aici. Toți ne naștem cu un scop. Totuși, majoritatea oamenilor încă nu și-au găsit un drum în viață. Ia-ți timp ca să descoperi de ce ești aici și să îți găsești rostul.

3. Hotărăște-te ce vrei! Nu vei primi niciodată ce vrei, dacă nu știi exact ce îți dorești! Definește ce înseamnă succesul pentru tine!

4. Crede că e posibil. Consecințele din viața ta depind de gândurile pe care le ai.

5. Crede în tine! Dacă poți să creezi o lume a viselor minunată, trebuie să fii capabil să o transpui și în realitate. Nu te teme să acționezi!

6. Inversul Paranoiei. Cât de ușor ai avansa în viață dacă ai crede cu toată puterea ta că lumea complotează ca ție să îți fie bine?

7. Creierul e o mașinărie de a seta ținte. Oferă-i ținte subconștientului tău și va lucra zi și noapte pentru a atunge acea țintă. Ca o țintă să fie prelucrată bine de subconștientul tău trebuie să fie măsurabilă. Așa că visează responsabil!

Cititorii Forbes beneficiaza de 20% reducere din pretul biletelor daca folosesc codul Forbes20. Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati: http://bit.ly/1QBp3jG.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii