Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Modă |
|

(P) Iutta aniversează 5 ani și te invită la lansarea colecției Dor Regal

Iutta, brandul cu dor de românesc, sărbătorește 5 ani de brodat povești autentice printr-un eveniment aniversar care are loc la Galeriile Artmark marți 17 aprilie, începând cu ora 19:00. Iar cum un motiv de bucurie nu vine niciodată singur, Iutta marchează ocazia prin lansarea unei noi colecții care omagiază începuturile sale: genți, pantofi și accesorii cu motive baroque - Dor Regal.
afis 1200 x 628 px cu parteneri

 

Cei care au fost alaturi de Iutta încă din prima zi iși vor reaminti cu drag de prima colecție Spirit Eflorescent, prezentă și ea la eveniment. Aceasta a fost inspirată din arhitectură veche și straie populare, care au fost transpuse prin tăieturi în piele sau sculpturi în lemn de nuc. Ceea ce face colecția atât de specială este faptul că ea a fost lucrată de fondatorul și designerul Nicoleta alături de tatăl său, sculptor. Ea s-a inspirat din vechi schițe pe care le-a transformat în elemente distinctive în designul fiecărei piese.

Dor Regal, cu ale sale motive baroque, trasează o primă etapă a evoluției Iutta și conține simboluri ale renașterii brandului, iar fantezia și sensibilitatea artistică a detaliilor provoacă emoții prin seducția simțurilor. Ele se vor regăsi brodate pe genți, pantofi și accesorii care introduc diversitate și culoare în lumea purtătoarelor de dor.

În cadrul serii  se vor rememora momente cheie din istoria brandului pe acorduri de harpă, iar invitații vor degusta vin servit de un maestru somelier și se vor bucura de o serie limitată de accesorii cu motivele indrăgite Iutta, ce vor fi oferite spre a fi purtate cu mândrie în an centenar.

“Sunt extrem de bucuroasă și recunoscătoare pentru acești 5 ani cu Iutta. Deși atunci când am decis să-mi urmez visul am știut clar că asta am de făcut, lucrurile s-au așezat mult mai frumos decât puteam eu să-mi închipui. Avem alături echipa frumoasă și o comunitate strânsă, care ne poartă dorurile peste tot în lume și dorim să celebrăm împreună acest moment special.”, spune Nicoleta Chirica, fondator și designer Iutta.

PARTENERI MEDIA: 24Life, AgerPres, Clementine, Bizis.ro, Bright Business, Business Review, Designist, Femei in Afaceri, Forbes Romania, FPM, Happy Channel, Kudika, Life.ro, New Money, Noizz, Pe Tocuri, Revista Atelierul, The Woman, The Trends, Wall Street, Zeya.ro

PARTENERI: Galeriile Artmark

SPONSORI: Domeniile Samburesti si AQUA Carpatica

Pentru a te înscrie, trimite un e-mail pe adresa olivia@iutta.com cu subiectul ‘RSVP Forbes’ până luni, 16 aprilie. Intrarea se face doar pe baza înscrierii prealabile.

Despre Iutta

Iutta este un brand iconic de genti, pantofi si accesorii din piele cu un design folk contemporan. Creatiile sunt inspirate din cultura traditionala si credinte stravechi, traduse intr-o maniera personala, exclusiva. Colectiile capata viata prin devotamentul si pasiunea investite in fiecare produs, calitati sinonime cu viziunea brandului. Astfel, produsele au devenit elemente distinctive in industria creativa.

Mai multe detalii pe www.iutta.ro, Facebook Iutta și pagina dedicată evenimentului: www.iutta.ro/5ani/.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii