FacebookTwitterLinkedIn

În timp ce var conturează imagini cu baruri pe acoperiș, grătare și piele bronzată, reversul acestora poate fi sentimentul de disconfort care se simte pe măsură ce oamenii își duc viața de zi cu zi în căldura nefamiliară. Un studiu a descoperit că, atunci când oamenii se simt incomod, aceștia sunt mai puțin susceptibili să fie de ajutor. Știm că țările din Europa resimt mai puternic căldura, iar pentru cei care nu au auzit încă despre această gamă de dispozitive de curățare, LUNA este modalitatea perfectă de a restabili curățenia și igiena pielii la sfârșitul unei zile fierbinți.

Medicul dermatolog Sam Bunting susține că îngrijirea tenului este vitală, în special în perioadă caldă, din cauza unei combinații letale de raze UV și poluare.

Pe măsură ce temperaturile cresc în Europa, calitatea aerului se diminuează, lucru pe care autoritățile din Paris l-au abordat prin limitarea accesului în centrul orașului a mașinilor ce nu au o poluare scăzută. În comparație cu razele ultraviolete care prezintă adesea daune vizibile sub formă de arsuri solare, particulele de poluare sunt atât de mici încât pot pătrunde printre straturile de protecție solară și machiaj, în cele din urmă înfiltrându-se în pori și conducând la îmbătrânirea prematură a tenului, dacă nu sunt îndepărtate eficient.

Nu doar statul în aer liber creează un mediu periculos al pielii. Temperaturile extreme conduc la o utilizare crescută a aerului condiționat, care are efecte negative asupra pielii, de la deshidratare până la degenerare. Cu o statistică șocantă care relevă faptul că, în medie, oamenii petrec 90% din timp în interior, este mai important că niciodată ca tenul să rămână curățat și hidratat corespunzător în perioada călduroasă a anului.

Împreună cu factorii externi care provoacă stres pielii, suntem, de asemenea, vinovați de sabotarea propriei noastre rutini de curățare a pielii. O persoană obișnuită își atinge inconștient față de până la 3.000 de ori pe zi. S-ar putea că acest lucru să nu pară un lucru rău până când nu conștientizați că telefonul, în medie, este de 10 ori mai murdar decât un capac de toaletă, iar cea mai mare parte a acestei bacterii provine de pe propriile noastre mâini. Această bacterie, dacă este lăsată pe piele, poate înfunda porii și poate produce infecții.

O altă cauză a porilor înfundați este transpirația. În timp ce transpirația ajută la detoxifierea organismului de toxine dăunătoare prin împingerea impurităților, lăsată să stea pe piele poate provoca erupții, deshidratează și crește riscurile afectării tenului provocate de razele UV. Adăugând machiajul în ecuație, este și mai rău, deoarece impuritățile sunt prinse și pot pătrunde în pori împreună cu particule de machiaj și poluare.

Pentru o curățare extrem de profundă și igienică care te va scapă de murdăria depusă pe ten în timpul verii (99,5% din totalul murdăriei și sebum pentru a fi mai precis), gama de dispozitive din silicon FOREO îți vine în ajutor, oferindu-ți rezultate la nivel profesional în confortul casei tale.
Pe durata lunii august poți achiziționa LUNA, 2 care are o reducere de 20% în magazinele Douglas, iar pe emag.ro găsești LUNA mini 2, tot cu un discount de 20%.