Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

(P) Investment School

Investment School este singura școală gratuită de investiții din România care se adresează studenților pasionați de piețele financiare și investiții.
received_1668173176539350

 

Proiectul le oferă tinerilor un context practic în care să își aprofundeze cunoștințele necesare pentru a deveni viitori investitori sau profesioniști.  Astfel , activitatea sa constă în conferințe susținute de personalități de elită din domeniul investițional și în elemente practice precum workshop-uri, studii de caz, dar și o etapă de trazacționare demonstrativă. Investment School se bazează pe învăţare rapidă, networking şi crearea unor relaţii profesionale.

Proiectul, aflat anul acesta la a 17-a ediție consecutivă, se adresează exclusiv studenților care sunt înscrişi în ciclul de licenţă sau într-un program de master în cadrul facultăţilor cu profil economic aparţinând tuturor centrelor universitare din ţară.  Studenții pot completa formularul de înscriere până pe 16 martie, inclusiv , accesând link-ul: https://recrutare.typeform.com/to/kYgTbn .

În cadrul proiectului, participanții vor avea ocazia să învețe din experiența analiștilor și specialiștilor care vor susține activitățile teoretice și practice. Partenerii principali care susțin proiectul în acest an sunt Tradeville, Erste Asset Management, BRD Asset Management, dar și Bursa de Valori București și CFA Society Romania.

Printe premii se numără cărți de specialitate, un internship în unul din departamentele analiză, brokeraj sau IT , un cont real la BVB fără necesitatea sumei minime inițiale, dar și oportunitatea de a obține o bursă CFA. Mai multe detalii găsiţi pe pagina de facebook a proiectului : https://www.facebook.com/investmentschool

Proiectul se desfășoară în perioada 26-30 martie la Bursa de Valori București.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii