Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Advertorial: Investiții smart în contextul actual: Huawei P40 lite, smartphone-ul care oferă utilizatorului specificații de top, la un preț rezonabil

Ești în căutarea unui smartphone care să ofere un raport calitate-preț foarte bun? Noi avem răspunsul: Huawei P40 lite, telefonul care impresionează printr-un design avangardist, un sistem de camere foto impresionant și un preț rezonabil de 1299 lei.  
P40 lite Crush Green

Un alt telefon care oferă un preț avantajos pentru specificațiile bune pe care le oferă, tot parte din portofoliul HUAWEI, este Huawei P40 lite E. Camera triplă AI de 48 MP, bateria performantă, spațiul de stocare mare sunt doar câteva dintre beneficiile de top pe care telefonul le oferă la un preț recomandat de 799 lei. Pe site-ul oficial al HUAWEI, poți descoperi toate specificațiile acestui dispozitiv smart. 

Huawei P40 lite, o nouă eră în lumea fotografiei mobile. Pregătit să o descoperi?

Huawei P40 lite vine echipat cu o o cameră cvadruplă ce include o cameră principală cu rezoluție înaltă de 48 MP, un obiectiv cu unghi ultra larg de 8 MP, un obiectiv macro de 2 MP și un obiectiv bokeh de 2 MP într-o combinație perfectă, oferind moduri calitative de fotografiere și înregistrare videoclipuri. În câteva cuvinte, smartphone-ul ține loc cu succes unei camere foto profesionale.

Huawei P40 lite este alimentat de Kirin 810, un chipset de 7 nm, lider în industrie. Nu numai că are un procesor și un GPU puternic, ci și un NPU alimentat cu AI și performanțe îmbunătățite de reducere a zgomotului. Obiectivul de 48 MP folosește un senzor de 1/2 inci și o diafragmă larg deschisă f/1.8, care permite pătrunderea unei cantități mai mari de lumină pentru modul Super Night al telefonului. Fotografiile reușite pe timp de noapte nu mai sunt de acum o provocare, îți garantăm!

Cu Huawei P40 lite, utilizatorul poate surprinde scene fascinante cu un simplu clic. Perfect pentru cei care iubesc sesiunile foto (portrete, selfie-uri, fotografii surprinse pe timp de noapte sau imagini Wide Angle), telefonul dispune de baterie mare de 4200mAh, care poate susține cu succes chiar și cea mai lungă sesiune foto.

Un alt beneficiu care recomandă Huawei P40 lite pentru cei în căutarea unui smartphone cu specificații bune este tehnologia HUAWEI SuperCharge, foarte utilă în această perioadă, în care telefoanele ne țin aproape de activitățile profesionale, de familie, prieteni și cei dragi. Să te bucuri de un telefon cu o baterie puternică este foarte important. Să te bucuri de un telefon care se încarcă 70% în doar jumătate de oră este tot ce îți poți dori. Toate aceste funcționalități ale bateriei duc la un rezultat care nu are cum să fie altfel decât foarte apreciat de utilizatorul modern – acces permanent la playlist-ul preferat, la documentele importante și la aplicațiile care fac activitățile de zi cu zi mai ușoare.

Și, pentru ca utilizatorul să poată avea acces imediat la aplicațiile preferate, Huawei P40 lite vine cu Huawei AppGallery preinstalat. Magazinul de aplicații se bucură de un suport crescut din partea developerilor locali. Până acum, au fost publicate peste 300 de aplicații dezvoltate în România, cum ar fi aplicațiile din zona de banking, printre care se numără Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, 24Pay, urmând ca în viitorul apropiat să se alăture și alți parteneri din sectorul financiar. AppGallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman, Carzz.ro, Jobzz.ro sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Femyo, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali sunt și ele disponibile în AppGallery: My Orange Romania, My Account Telekom, urmând să se alăture în curând și My Vodafone Romania.

Pentru ca experiența celor care decid să își achiziționeze acest telefon să fie și mai simplă, aplicația Phone Clone permite personalizarea noului telefon achiziționat cu ușurință prin migrarea resurselor din vechiul telefon, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemele de operare (iOS sau Android), atât pe smartphone-ul nou, cât și pe cel vechi.

Huawei P40 lite este un tovarăș ideal, de la activități legate de job, la activități de entertainment și socializare. Unde mai pui că vine cu un preț bun și cu un design care cucurește chiar și cele mai pretențioase gusturi.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii