Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

(P) Investiţie iniţială zero pentru clienţii Romtelecom Business Solutions

icons_patrat.jpg
Romtelecom Business Solutions, divizia Romtelecom dedicată companiilor, are o nouă strategie în relaţia cu clienţii săi, repoziționându-se ca aliat al mediului de afaceri din România. Romtelecom Business Solutions susține companiile, oferindu-le, ca principal beneficiu, investiţie iniţială zero pentru acoperirea nevoilor legate de soluţii complete IT&C, înca de la semnarea contractului. Decizia vine în contextul în care mediul de afaceri din România este unul plin de provocări, iar companiile au nevoie de susținere pentru a-i face față mai ușor.

Concret, Romtelecom Business Solutions oferă companiilor româneşti posibilitatea de a folosi echipamente de comunicaţii care variază de la laptop-uri la tablete și de la servere la centrale telefonice, din prima zi a contractului şi a le plăti în rate. În acest fel clienții nu trebuie să facă investiții suplimentare pentru a-și dota birourile cu echipamentele de comunicaţii necesare, având în același timp predictabilitate asupra costurilor operaţionale. Suplimentar față de aceste beneficii, clienții primesc servicii personalizate şi garanţia calităţii serviciilor oferită gratuit, introdusă în premieră pe piaţă, dar și consultanță oferită de specialiștii Romtelecom.

Clienții au posibilitatea, de asemenea, de a alege o ofertă bazată pe tehnologia cloud,  una dintre cele mai promițătoare soluții de viitor, şi să beneficieze de fiabilitatea acesteia, testată deja intern de către Romtelecom.

Romtelecom Business Solutions este lider de piață şi prima companie care a livrat servicii administrate, așa numitele “managed services”, pe piaţa din România, având în prezent în portofoliu peste 22 000 de echipamente ale clienților în întreaga ţară. Romtelecom crește  şi în noi zone ale pieţei, cum ar fi întreţinerea punctelor de vânzări (Point of sale – POS), oferind soluţii personalizate pentru companii mari şi medii, susţinute prin centrele de date din Bucureşti şi Braşov şi de o echipă de ingineri certificaţi.

Romtelecom Business Solutions este prima alegere pentru cele mai mari firme din România și pentru zeci de mii de IMM-uri care se bazează pe companie ca principal furnizor de soluții IT și de comunicare. În plus, este liderul pieței de servicii de telefonie fixă, servicii fixe de date și internet de mare viteză pentru companii.

Romtelecom Business Solutions este aliatul companiilor românești și are o ofertă completă și unică pe piață, bazată pe combinarea portofoliului său de servicii, expertiza internă, orientarea către client și angajamentul pentru calitate susținând astfel unul dintre cele mai avansate medii IT din țară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii