Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

(P) INTERSTAR CHIM a devenit unic distribuitor pentru VILEDA

Logo_Vileda.jpg
Interstar a devenit unic distribuitor Vileda în România.

La sfârșitul anului 2012 Interstar Chim a încheiat un parteneriat strategic cu Vileda România pentru servicii de logistică, iar din iulie 2013 Interstar a devenit unic distribuitor în România, oferind servicii de marketing și vânzări integrate. Vileda este lider mondial în echipamente mecanice inovatoare pentru curățenia casei și pentru îngrijirea hainelor. Brandul Vileda aparține Freudenberg Group, o companie germană cu prezență în 29 de țări și cu o cifră de afaceri globală de peste 600 milioane Euro.

Gama de produse Vileda include echipamente mecanice pentru curățarea tuturor suprafețelor din casă (podele, mobilier, geamuri, obiecte sanitare, veselă), produse auxiliare necesare realizării curățeniei (mănuși pentru menaj) și accesorii pentru rufe (mese de călcat, uscător de rufe, rolă pentru scame).

Cu o cifră de afaceri de 22,2 mil. Euro în 2012, Interstar Chim S.A. este cel mai important jucător local de pe piața produselor de curățenie, cu branduri lider sau numărul 2 în segmentele de piață în care acționează, precum: Biocarpet, Peak, Rivex, Aroxol, Igienol. Peste 20% din cifra de afaceri Interstar este reprezentată de parteneriatele strategice pentru branduri distribuite pe categoriile cosmetice pentru barbați, depilatoare, produse pentru igienă intimă, prezervative, servețele umede antibacteriene. Interstar Chim face parte din grupul Eureka, cu o cifră de afaceri de peste 60mil euro, ce activează în piețe din România, Grecia, Cipru,  Bulgaria, Ucraina, Moldova.     

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii