FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, în fiecare duminică, de la ora 12.00 la 16.00, elegantul restaurant cu vedere spre Bulevardul Nicolae Bălcescu își așteaptă oaspeții cu un pahar de șampanie Veuve Clicquot, o mulțime de preparate gustoase, muzică live de calitate și un loc de joacă îmbunătățit, gata de a fi explorat de cei mici.

Specifice pentru Brunchissimo, fructele de mare rămân în continuare în vogă, aici putând găsi stridii, creveti, scoici proaspete, vongole și caracatiță, care se pot servi ca atare sau cu paste pregătite pe loc. Vita Wellington și gnocchi cu sos de trufe gata de a fi servite sunt și ele specialități ale acestei ediții. Aperitive precum salate colorate în stil spaniol, brânzeturi nobile, pită făcută în casă și standul de pâine încântă simțurile oaspeților. La standul de brânzeturi, tentațiile sunt delicatele mini-mozzarella, mini-burrata și mini-ricotta ca și selecția de mezeluri speciale italienești, alese cu grija de Executive Chef, Cristian Marino.

Dacă vorbim despre deserturi, găsiți tot felul de bunătăți pregătite la patiseria hotelului InterContinental, precum macarons, bomboane cu caramel, prăjituri cu ciocolată, tiramisu și plăcinte, fântâni de ciocolată și fructe proaspete, un standcu clătite pregătite pe loc și un bar cu înghețate.

Cafeaua proaspătă și pachetul de băuturi care include vin alb și roșu, bere draft și suc sunt tentații care îi vor tenta pe oaspeți să rămână pentru mai mult timp la brunch.

La Braseria Corso întrețin atmosfera muzică live pe ritmuri de café-concert și jazz, dar și tombola având ca premii cine la restaurantele hotelului și intrări la Health Club 22. Iar fiecare sticlă de șampanie cumparată, vine cu un cadou – surpriza de la Veuve Clicquot.

Copiii sunt răsfățați la locul de joacă pregătit special pentru ei, cu castele și tobogane gonglabile, jocuri și jucării, care, alături de animatorii profesioniști costumați în personaje din povești și desene animate, îi distreaza pe copii și le oferă părinților acel moment de relaxare de care au nevoie duminică după-amiază.

Prețul pentru participare la eveniment este de 245 RON de persoană, preț care include și pachetul de băuturi. “Brunchissimo” este gratuit pentru copiii de până la 6 ani și pentru cei de până la 12 ani, prețul este redus cu 50%. Parcarea este gratuită în fața hotelului, în funcție de disponibilitate.

Pentru mai multe informații sau pentru a rezerva o masă, oaspeții pot suna la 0799 994 995 sau pot vizita:  www.eventsinbucharest.ro/sunday-brunch