Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) Infopress Group, 25 de ani de istorie pe piața tipografică din România

Sub deviza „De 25 de ani dăm putere cuvintelor!”, Infopress Group, punct de referință pe piața tipografică din România, a aniversat joi, 7 mai 2015,  25 de ani de la înființare  printr-un eveniment al porților deschise la Odorheiu Secuiesc.
LOGO Aniversar

Programul aniversar a inclus un simpozion pe tema Tiparul în Secolul 21 cu participarea unor importanți vectori ai pieței tipografice din România și Germania (Kristin Kain, Dorin Pițigoi, Kai-Uwe Gross și Mirela Marica), continuând cu vizitarea tipografiei si incheindu-se cu un Concert de Jazz, sustinut de Harry Tavitian, in Sala Szent István a primariei din Odorheiu Secuiesc.

Infopress Group a fost infiintata in anul 1990, avand ca principal obiect de activitate tiparirea ziarului local din Odorheiu Secuiesc, devenind in anii ce au urmat o tipografie moderna,  specializata pe tiparul revistelor si publicatiilor comerciale de mare tiraj.

„Compania ajunge pe primul loc in topul tipografiilor din Romania, avand la nivel de 2014  o cifra de afaceri de 27,6 Mil. Euro si un estimat de 32 Mil. de Euro pentru 2015. Punctele forte si valorile principale ale Infopress Group sunt clientii internationali, compania exportand in acest moment catre 14 tari, capacitatea mare si flexibila de tipar datorata celor opt echipamente performante de productie, focus special pe atentia oferita clientilor si o echipa de management excelenta.”,  a declarat Miguel Peralta, Presedinte Infopress Group si Operating Partner al GED Capital.

Actiunile societatii Infopress Group apartin 100% GED Capital, un fond de investitii privat care activeaza in Europa Centrala si de Est si Peninsula Iberica. Fondul de investitii GED Capital  are in portofoliu si companii ca: Happy Tour, Diamedix, Total Energy Business, Cellulem Block, Group Millennium etc.

„In utimii 25 de ani s-au schimbat investitori, mediul si caracteristicile afacerii, obisnuinte de consum si tehnologii, un sigur lucru a ramas insa neschimbat –  Infopress Group este si va ramane cea mai mare tipografie din Romania. Acest lucru este datorat clientilor, furnizorilor, investitorilor si echipei. Viitorul Infopress Group este prezenta sa pe pietele globale europene si locale, actionand ca o companie internationala.”, a declarat András Albert, Vice Presedinte Infopress Group.

In 2015, dupa o istorie lunga, marcata de schimbari si investitii importante,  Infopress Group intra intr-o perioada de valorificare a resurselor si ramane lider al pietei tipografice, punand accentul pe o dezvoltare organica a companiei. Astazi, 65% din cifra sa de afaceri este generata de clienti multinationali, mari editori si retaileri, destinatiile saptamanale si lunare fiind catre tari ca: Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Moldova, Olanda, Polonia, Slovenia, Slovacia si Spania.

Cu peste 350 de angajati, compania Infopress Group este unul dintre cei mai importanti angajatori din Odorheiu Secuiesc, bucurandu-se astfel de suportul si empatia comunitatii locale, la evenimentul din data de 7 mai fiind prezenti Csaba Borboly, presedintele Consiliului Judetean Harghita, Levente Bunta, primarul orasului, cat si Barna Tánczos, senator al judetului Harghita.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii