FacebookTwitterLinkedIn

Huawei P9 este primul smartphone conceput împreună cu brandul legendar în domeniul fotografiei, Leica Camera AG. Noul Huawei TalkBand B3 și-a făcut de asemenea debutul global.

Un moment surprinzător pentru invitații la eveniment a fost prezentarea unui trailer care precede noul spot TV pentru Huawei P9 și care îi are în rolurile principale pe Henry Cavill și Scarlett Johansson, Ambasadorii Globali de Produs pentru seria P9. Trailerul simbolizează parteneriatul dintre Huawei și Leica și întrepătrunderea dintre culoare și alb-negru. Alături de Cavill, la lansarea Huawei P9, au participat renumiții fotografi Mary McCartney, David Guttenfelder de la National Geographic, CEO-ul BBC Global News, Jim Egan, Publisher-ul Vogue China, Anita Chang, Președintele și CEO-ul Conde Nast, Jonathan Newhouse, precum și membrii board-ului Huawei UK, Sir Andrew Cahn si Dame Helen Alexander.

Huawei P9

„Huawei este entuziasmată să le ofere utilizatorilor modelului P9 cea mai bună experiență de fotografiere cu smartphone-ul, prin integrarea capabilităților Leica, liderul în domeniul opticii pentru mai bine de 100 ani,” a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. „Consumatorii din întreaga lume își folosesc smartphone-urile pentru a surprinde miliarde de fotografii în fiecare an. Utilizatorii P9 pot surprinde acum imagini de o claritate nemaiîntâlnită, bogate în detalii și autentice, cu un smartphone deopotrivă atrăgător și puternic”, a completat acesta.

Integrând valorile în materie de design și excelență în materie de inginerie optică, pe care Huawei și Leica le au, într-un sistem pentru fotografierea cu smartphone-ul, conceput de către cele două companii, P9 aduce laolaltă superlativele în materie de hardware și software, de la
lentile optice, la senzori, și până la algoritmi de procesare a imaginii, permițându-le utilizatorilor să surprindă imagini de cea mai bună calitate.

Cheia capabilităților foto la superlativ pe care P9 le are este camera duală, care exploatează la maximum potențialul lentilelor optice Leica, renumite pentru precizia și atenția la detalii.

Camera RGB pe care P9 o integrează este specializată în capturarea culorilor, pe când camera monocromă este uimitoare în surprinderea detaliilor din imagini. Astfel, cele două camere principale ale lui P9 lucrează în tandem pentru a permite utilizatorilor să creeze imagini cu detalii superioare, având profunzime și culori vii. P9 excelează cu adevărat în condiții de iluminare scăzută, întrucât designul camerei duale garantează că mai multă lumină poate fi captată.

Radu Ilies_Huawei Romania

Fiecare imagine realizată cu P9 are o rezonanță emoțională unică și o atemporalitate, semne distinctive ale Leica, astfel că utilizatorii pot alege între trei Moduri film: Standard, Culori Vii și Culori Discrete, în funcție de preferințele lor personale. Printr-o calibrare meticuloasă a parametrilor camerei, fiecare Mod redă fidel stilul autentic și coloristica Leica. Prin selectarea modului monocrom, utilizatorii P9 își pot folosi smartphone-urile pe post de adevărate camere alb-negru, pentru a captura imagini expresive de o calitate superioară.

Utilizând tehnologia Huawei, Hybrid Focus, P9 capturează imagini cu o viteză superioară, cu acuratețe și stabilitate. P9 suportă focalizarea camerei bazată pe trei metodologii – laser, depth calculation și contrast – și o selectează automat pe cea care oferă cel mai bun rezultat în orice mediu.

Funcția de fotografiere cu diafragmă deschisă a obiectivului integrată în P9, le permite utilizatorilor să experimenteze efecte vizuale inovatoare și să creeze imagini unice. Astfel, P9 permite ajustarea aperturii camerei pentru a crea bokeh – blurul din spatele obiectului focalizat, precum și alte efecte legate de adâncimea de câmp, în timp ce obiectul principal rămâne focalizat clar.

„Leica și Huawei împărtășesc un angajament fără compromisuri pentru excelența în domeniul fotografiei, iar parteneriatul nostru va permite mai multor consumatori din lumea întreagă să se bucure de fotografii uimitoare,” a declarat Oliver Kaltner, CEO Leica Camera AG. „Aprofundăm colaborarea pentru a le oferi utilizatorilor o experiență cât mai bună de realizare a fotografiilor cu telefonul”, a mai spus Oliver Kaltner.

Alexandru Neacsu_Huawei Romania