Cautare
, Staff

Gadget |
|

(P) Huawei P30 Pro, telefonul cu inteligență artificială care te ajută să faci fotografia perfectă

Inovație, inteligență și performanță – sunt caracteristicile care definesc noul flagship HUAWEI P30 Pro, lansat la finele lunii martie la Paris.
 aboneaza-te
MKT_P30pro_Lifestyleimage_Elite_Horizontal_Aurora_EN_HQ_JPG_20190129

Construit pe ADN-ul seriei P care pune accent pe design și fotografie, HUAWEI P30 Pro beneficiază de cea mai avansată cameră foto inclusă pe un telefon inteligent. Noul flagship Huawei integrează un nou sistem Leica format din patru camere foto. Acesta include o cameră principală de 40MP cu senzor HUAWEI SuperSpectrum, o cameră ultra-wide de 20MP, o cameră telefoto de 8MP, o cameră HUAWEI Time-of-Flight (TOF). Noul senzor, aranjamentul lentilelor, procesorul de semnal de imagine (ISP), precum și unitatea de procesare neurală (NPU) funcționează în tandem pentru a capta fotografii și clipuri video incredibile – inovații ce rescriu regulile fotografiei inteligente.

Senzorul HUAWEI SuperSpectrum permite înregistrări video spectaculoase în condiții de luminozitate scăzută, astfel încât scenele filmate pe timp de noapte apar luminoase și cu un nivel ridicat de detaliere. AIS și OIS de la HUAWEI vin cu funcție de stabilizare pentru toate setările video, ceea ce determină o filmare perfectă, stabilă.

De asemenea, HUAWEI P30 Pro integrează AI Video Editor, o funcție care le permite utilizatorilor să editeze clipurile video în mod inteligent. Pe lângă recunoașterea facială, AI Video Editor poate identifica mișcările, selecta cadre pentru a genera un clip video cu personaje evidențiate și poate adăuga automat muzică și efecte speciale, transformând HUAWEI P30 Pro într-un studio de producție mobil.

Noua lentilă SuperZoom facilitează realizarea de prim-planuri clare. Lentila susține un zoom optic de înaltă fidelitate de până la 5 ori, 10X hybrid zoom și un zoom digital 50X. Funcția HDR+ asistată de inteligența artificială permite camerelor să combine fotografiile multiple făcute în succesiune rapidă și să elimine cadrele supraexpuse, pentru a reda utilizatorului o fotografie perfectă.

Pentru toate aceste inovații, HUAWEI P30 Pro a fost desemnat „Best Photo Smartphone 2019”, de către Adunarea Generală a TIPA (Asociația Publicațiilor Tehnice de Fotografie). Este pentru al treilea an consecutiv când prestigioasa distincție este acordată unui flagship al seriei HUAWEI P, dovedind astfel angajamentul Huawei de a schimba lumea fotografiei realizate cu telefonul mobil prin îmbunătățirea permanentă a calității, performanțelor și designului dispozitivelor mobile.

HUAWEI P30 Pro are cel mai bun preț pentru un telefon din categoria smartphone-urilor high-end și este disponibil atât la partenerii autorizați Huawei, dar poate fi achiziționat și din Huawei Experience Shop din Afi București sau din Huawei Service Center.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii