Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

(P) Hortens – Flori pentru orice ocazie

Creat în anul centenarului cu viziuni spre următorii o sută de ani. Hortens a fost atent gândit încă de la început pentru a fi un deschizător de drumuri, idei și soluții eficiente pentru publicul din România.
 aboneaza-te
1

Proaspăt aruncat în piața tânără de flori a României, Hortens a ajuns să aibă parte de un calendar bogat și diversificat încă din primul an de evenimente, în urma participării la primul târg de profil chiar în primele luni ale anului 2018, urmând ca la finele anului să își deschidă porțile primului concept store în București, Sector 1, Bulevardul Ion Mihalache 42-52.

Magazinul a fost extrem de bine primit de oamenii din proximitate și nu numai. Hortens are un serviciu de curierat prompt, livrând în București în două ore de la comanda efectuată de client.

De fapt, apariția Hortens pe piața evenimentelor, partea de floristică, a fost ca o gură de aer pentru clienții care caută promptitudine, sfaturi și sugestii profesioniste la prețuri corecte. Pentru că trăim într-o societate care începe să devină din ce în ce mai bine informată, sfaturile și sugestiile noastre în materie de floristică nu pot fi decât cel puțin profesioniste, iar prețurile pe care Hortens le practică sunt foarte atent calculate pentru fiecare client în parte, fie că este vorba de evenimente tip nunți sau evenimente corporate, designerii Hortens vor găsi mereu soluția optimă.

Ownerul, Vatavu Vlad, fiind de profesie Ing. Dipl. Agronom, a preluat divizia nou deschisă a firmei încă de la terminarea studiilor, dovedind că se poate doar prin muncă serioasă și insistență, insistență, insistență, cum ar spune chiar el.

Fiind în continuă expansiune, Hortens caută colaboratori atât pe partea de evenimente cât și pe diviziile de Retail, acesta fiind următorul pas pe care Hortens intenționează să îl facă, pe considerentul că oamenii poate nu au întotdeauna timp să mai treacă pe la „florărie” pentru florile pe care le doresc ci să le achiziționeaze direct din hypermarketuri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii